مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران:
مسابقات ملی مهارت، دریچهای به سوی روزنه های مهارتی جدید
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران در بازدید از هجدهمین مسابقات ملی مهارت عنوان کرد: حضور در میدان رقابتی مسابقات ملی مهارت، دریچه ای به سوی روزنه های مهارتی جدید و جهانشمول می باشد.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران در بازدید از هجدهمین مسابقات ملی مهارت عنوان کرد: حضور در میدان رقابتی مسابقات ملی مهارت، دریچه ای به سوی روزنه های مهارتی جدید و جهانشمول می باشد.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، رضا گرزین از حضور 22 نخبه مهارتی در 19 رشته در هجدهمین مسابقات ملی مهارت خبر داد و افزود: زیر ساخت های مناسب در جهت رقابتی بهینه، سالم و معطوف به شبکه سازی نخبگان مهارتی در راستای تشکیل تیمی پرقدرت در مسابقات سال آینده المپیاد جهانی در روسیه، فراهم شده است.
عضو کمیته اجرایی هجدهمین مسابقات ملی مهارت رشته های مورد رقابت نخبگان مهارتی در این دوره از مسابقات را 19 رشته شامل طراحی عنوان کرد و افزود: صفحات وب، جواهر سازی، تاسیسات الکتریکی، فناوری اطلاعات، تبرید و تهویه، فناوری طراحی گرافیک، فرز cnc، تراشcnc، مکاترونیک، کنترل صنعتی، اطلاعات سخت افزار و شبکه، لوله کشی، الکترونیک، آکواترونیک، ساخت و تولید تیمی، فناوری مد، آشپزی، شیرینی پزی، آجر چینی، کاشی کاری دیوار و کف، گچکاری و جوشکاری از رشتههایی است که نخبگان مهارتی استان تهران در آن با دیگر نخبگان به رقابت می پردازند.
وی خاطرنشان ساخت: مسابقات جهانی مهارت پیشینه ای بیش از 50 سال دارد که در ایران، سازمان آموزش فنی و حرفه ای برای ایجاد فضای رقابتی بین جوانان و نیز بهبود کیفیت آموزش های فنی و حرفه ای در کنار ارتقاء استانداردهای مهارتی؛ مسابقات ملی را به صورت سالیانه برگزار می کند.
گزرین با تأکید بر توجه به امر مسابقات ملی مهارت ، اذعان داشت: توزیع چتر مهارتی و رقابتی توام با تعامل و پهنه متوازن و ایران شمول از شاخص های مسابقات ملی مهارت است.
به گفته مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران مسابقات ملی مهارت موجب رونمایی از نخبگان مهارتی می گردد که با ورود به میادین آموزشی و صنعتی دنیا ، چرخه توسعه و تعاملات جهانی را به حرکت در میآورد .
وی از نخبگان مهارتی به عنوان، دیپلماتهای حرفهای کشور یاد کرد و افزود: مسابقات ملی مهارت ، علاوه بر جذب و نگاه داشت سرمایههای مهارتی و حضور آنها در میدان رقابتی جهانی المپیاد ، دریچهای را به سوی روزنههای مهارتی جدید و جهانشمول، میگشاید.
عضو کمیته اجرایی هجدهمین مسابقات ملی مهارت در پایان خاطرنشان ساخت: حضور حداکثری کارآموزان مهارتی در مسابقات ملی مهارت و تشکیل تیم ملی مهارت در مسابقات جهانی مهارت ، فضایی را برای جوانان ماهر ایجاد می نماید که یکی از حلقه های مفقوده ما در عرصه مدیریت جهانی بنگاه های اقتصادی بوده است .
نظر دهید