در هفته ملي مهارت؛
مركز مديريت مهارت آموزي و مشاوره شغلي در شهرستان مباركه استان اصفهان افتتاح شد
در راستاي برنامه ششم توسعه اقتصادي با هدف افزايش توانمندي مهارتي دانشجويان شهرستان مباركه، مركز مديريت مهارت آموزي و مشاوره شغلي در این شهرستان در هفته ملی مهارت افتتاح شد.
در راستاي برنامه ششم توسعه اقتصادي با هدف افزايش توانمندي مهارتي دانشجويان شهرستان مباركه، مركز مديريت مهارت آموزي و مشاوره شغلي در این شهرستان در هفته ملی مهارت افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومي اداره كل آموزش فني و حرفه اي استان اصفهان، با حضور آرش اخوان، مدير كل آموزش فني و حرفه اي این استان، زهرا سعیدی، نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی، احمد آذین، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، محمد گلناری، سرپرست دانشگاه آزاداسلامی واحد مبارکه – مجلسی، پروین داداندیش، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد غرب تهران، حمید عصارزادگان، فرماندار شهرستان مبارکه، اصغر ایران پور، رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان مبارکه و جمعی از مدیران و مسئولان شهرستان، مركز مديريت مهارت آموزي و مشاوره شغلی در هفته ملي مهارت در شهرستان مباركه به بهره برداری رسید.
آرش اخوان، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان، با اشاره به ضرورت مهارت آموزی دانشجویان تصریح کرد: امروزه باید دانش و مهارت، دو بازوی جوانان این مرز و بوم باشند. دانشجویان مجهز به ابزار مهارت برای جامعه مؤثر هستند و تعلاملات بین سازمان آموزش فنی و حرفهای و دانشگاه آزاد می تواند مسیر را برای ورود دانشجویان مهارتی به بازار کار هموار سازد.
زهرا سعیدی، نماینده مردم شهرستان مبارکه در مجلس شوراي اسلامي در این مراسم با بیان اهمیت موضوع مهارتآموزی جوانان گفت: اکنون دغدغه دولت و مردم موضوع اشتغال جوانان است و مهارتآموزی این قشر میتواند راهگشای خوبی باشد در رفع معضل بیکاری است در این راستا راهاندازی کارگاه های کوچک بازویی برای صنایع بزرگ است.
احمد آذین، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، با ارائه گزارش آماری از تعداد دانشجویان و اعضای هیئت علمی و کارکنان این استان مطرح کرد: دانشگاهها، مدیران جامعه هستند و راه اعتلای این مهم باید با توانمندسازی دانشجویان از آموزشمحوری صرف باید دست کشید و با توجه به شعار از مردم برای مردم بهسوی نیاز مردم که همان کارآفرینی و اشتغالهای مولد است گام برداریم.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مبارکه –مجلسی افزود: مطابق آمار سال ۹۷ بیش از ۴۲ درصد بیکاران کشور را فارغالتحصیلان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی تشکیل میدهند و یکی از علل اصلی آن نداشتن مهارت و تخصص کافی فارغالتحصیلان مطابق نیازهای صنعت است.
بنا براین گزارش: این مرکز دارای 4 مجموعه کارگاهی و آزمایشگاهی در فضایی به مساحت 7 هزار و 500 مترمربع شامل 39 آزمایشگاه و 43 کارگاه و ظرفیت پذیرش 2 هزار نفری را دارد.
نظر دهید