شعار سال
شنبه 22 دی 1403
  • 1401/10/21 - 15:42
  • - تعداد بازدید: 314
  • - تعداد بازدیدکننده: 312
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای خوزستان: نهضت ملی مهارت گامی بلند برای توسعه کشور است

مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای خوزستان: نهضت ملی مهارت گامی بلند برای توسعه کشور است

ملایی هزار وندی بر بسیج کل امکانات و استفاده از تمام ظرفیت ها برای تحقق نهضت ملی مهارت در گام دوم انقلاب برای توسعه کشور تاکیدکرد.

مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای خوزستان:
نهضت ملی مهارت گامی بلند برای توسعه کشور است

مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای خوزستان گفت: نهضت ملی مهارت گامی بلند در راستای تحقق اهداف توسعه ای کشور در حوزه اشتغال و کارآفرینی است.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور به نقل از روابط عمومی استان خوزستان؛ شهرام ملایی هزاروندی (مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای خوزستان) در دیدار با احسان عباسپور (معاون استاندار و فرماندار ویژه آبادان) با اشاره به منویات مقام معظم رهبری، مبنی بر توسعه آموزش فنی و حرفه ای گفت: این امر نشان دهنده اهمیت آموزش های مهارتی برای توسعه کشور است و فنی وحرفه ای با طرح نهضت ملی مهارت  در گام دوم انقلاب به دنبال تحقق اهداف توسعه ای کشور در حوزه اشتغال و کارآفرینی است.
ملایی هزار وندی بر بسیج کل امکانات و استفاده از تمام ظرفیت ها برای تحقق نهضت ملی مهارت در گام دوم انقلاب برای توسعه کشور تاکیدکرد.
وی عنوان کرد: اهداف آموزش فنی و حرفه ای، ایجاد زمینه اشتغال مولد، اشاعه فرهنک کار در جامعه، نوسازی فنون تولید ملی، افزایش بهره وری کار، ایجاد توانمندی های لازم برای استفاده از فناوری پیشرفته، کمک به اهداف اقتصادی کشور است.
وی بیان کرد: استاندارهای فنی و حرفه ای دقیقا بر اساس مشاغل است و کوتاه ترین مسیر اشتعال فنی و حرفه ای است.
ملایی هزاروندی با بیان اینکه تنوع و تعدد رشته های آموزشی فنی و حرفه ای به ترتیبی است که امکان ارائه هرگونه آموزشی در هر رشته ای و هرزمینه ای وجود دارد، ادامه داد: در واقع آموزش های مهارتی مخاطبین متفاوتی دارد و به نوعی یک جامعه کوچک است.
وی اشاره کرد: توجه ویژه به توانمندسازی مهارتی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان با اجرای دوطرح کهاد و نخلستان در دستور کار فنی وحرفه ای است تا زمینه اشتغال آنان فراهم شود.
ملایی هزاروندی، خاطرنشان کرد: آموزش مهارتی سربازان وظیفه دستور مقام معظم رهبری است که سربازان از این فرصت برای مهارت آموزی و اشتغال استفاده کنند؛ به این دلیل برای آنها دوره های آموزشی متفاوتی برنامه ریزی و اجرا می شود.
ملایی هزاروندی گفت: در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی به طور جدی ورود کرده، زیرا تجربه نشان داده است؛ کسانی که مهارت دارند و شاغل شده اند، از این آسیب ها فاصله گرفته اند.
وی تصریح کرد: موضوعی است که برای ما خیلی مهم است و آن رفتن سراغ مناطق کم برخوردار و ارائه آموزش های مهارتی به این به این گروه هدف  می باشد و معتقدیم که این آموزش ها در ایجاد مشاغل خانگی بسیار موثر می باشند
ملایی هزاروندی بیان کرد: با توجه به شرایط و پتانسیل منطقه، این امکان وجود دارد که یک مرکز تخصصی مکانیک خودرو، خصوصا در بحث ماشین های وارداتی ایجاد شود.
احسان عباسپور (معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آبادان) در این دیدار با تاکید به لزوم ترویج و گسترش مهارت‌های حرفه آموزی، گفت: می بایست شرایطی فراهم شود تا آموزش‌ مهارت‌های فنی و حرفه ای در راستای ایجاد خوشه های صنعتی پایدار باشد.
وی  با تشریح ایجاد خوشه های صنعتی پایدار، بیان کرد: گاهی اوقات در برخی از کسب و کارهای خانگی و سنتی در یک خانواده، محله و یا روستا که طی فرایند تولید به پدید آمدن محصول ختم می شود؛ باید به منظور استقلال تولید آن محصول، توسط تولید کنندگانش، از ابتدای فرایند تولید تا پایان آن، نسبت به مهارت آموزی کارکنان آن سیستم آموزش پایدار داده شود.
عباسپور گفت: با توجه به موقعیت خاص شهرستان آبادان در حوزه صنایع پالایشی و پتروشیمی، کشاورزی، شیلات و هنر می بایست نقش آموزش های فنی و حرفه ای بیش از پیش برجسته شود.
توسعه‌ی کارگاه های جوار صنعت، احیای برخی از آموزش‌های فنی و حرفه ای و همگام شدن مهارت‌های فنی و حرفه ای با متدهای روز دنیا از دیگر مواردی بود که در این دیدار مطرح گردید.

  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 95009
کلمات کلیدی
رفعت  خطیب
خبرنگار

رفعت خطیب

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب