شعار سال
جمعه 21 دی 1403
  • 1401/12/27 - 11:38
  • - تعداد بازدید: 586
  • - تعداد بازدیدکننده: 584
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

فنی و حرفه ای همدان از مدال آوران مسابقات ملی مهارت حمایت می‌کند

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان گفت: این اداره کل از مدال آوران مسابقات ملی مهارت در صورت راه اندازی کسب و کار مد نظر و کارآفرینی به نحوه شایسته حمایت می کند.

فنی و حرفه ای همدان از مدال آوران مسابقات ملی مهارت حمایت می‌کند
 
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان گفت: این اداره کل از مدال آوران مسابقات ملی مهارت در صورت راه اندازی کسب و کار مد نظر و کارآفرینی به نحوه شایسته حمایت می کند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان ، وهب مختاران ،مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان  در آیین تجلیل از مدال آوران و نخبگان مهارتی در بیستمین دوره مسابقات ملی مهارت با تاکید بر اینکه تک تک مدال آوران با فعالیت اثرگذار یک برند شخصی هستند که می توانند بقیه را به سمت عرصه کارآفرینی بکشانند ادامه داد: مدرک گرایی، پشت میزنشینی و کارمندی، خلق ارزش نمی‌کند و رشد تولیدات داخلی کشور به فعالیت شما نخبگان مهارتی وابسته است.
مختاران، هدف از برگزاری المپیاد ملی مهارت را شناسایی نخبگان، استعدادیابی و استعداد سنجی جوانان برشمرد و اظهار داشت: مسابقات مهارتی همه ساله در ایران و با حضور جوانان زیر ۲۱ سال دارای مهارت در سه مرحله شهرستانی، استانی و کشوری انجام می شود و مدال آوران کشوری به رقابت‌های جهانی راه می یابند.
وی با بیان اینکه این دوره از مسابقات ملی مهارت در سال آینده ادامه دارد و در ۴۳ رشته و ۶ گروه تخصصی با همکاری و مشارکت نهادهای آموزشی، شرکای بخش دولتی و خصوصی برگزار می‌شود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان با بیان اینکه مدال آوران این مسابقات جزو نخبگان مهارتی هستند افزود: این سرمایه های فکری و مهارتی کشور باید در این خاک فعالیت کنند و از استعداد آنها در راستای توسعه کارآفرینی استفاده شود.
آموزش فنی و حرفه ای با ارائه راهکارهای کارآمد در بستر آموزش های مهارتی تلاش وافری را در دستور کار قرار داده است تا بر مشکلات و دغدغه بیکاری در جامعه غلبه کند.
وی حذف دغدغه بیکاری در جامعه، حرکت در مسیر ایجاد اشتغال پایدار و رفع نیاز بخش تولید به نیروی ماهر و متخصص را اولویت و هدف آموزش های فنی و حرفه ای اعلام کرد.
دغدغه داشتن مهارت از ارزشمندترین دغدغه هاست
مختاران، قرار گرفتن در مسیر کسب مهارت را ارزشمند دانست و افزود: داشتن مهارت فراتر از ثروت است زیرا نشان دهنده عزت نفس و ظرفیت روحی بالای فرد برای ایجاد شرایط بهتر زندگی است و در محیط کسب و کار این قابلیت و حرفه ای بودن را هر کسی ندارد.
وی اظهار داشت: نداشتن مهارت کافی دانش آموخته های دانشگاهی، نبود پیوند میان دانشگاه و صنعت و ناهماهنگی رشته های دانشگاهی با بازار کار از جمله مواردی است که به عنوان موانع و چالش های کارآفرینی و اشتغال مطرح می شود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان، معرفی مسابقات ملی مهارت به صنعت، جامعه و بازار کار در راستای بهره گیری حداکثری از رقابت کنندگان را وظیفه این اداره کل برشمرد و افزود: این گونه اقدامات نقش موثری در رشد و توسعه مهارت آموزی، اشتغال و ارتقای جایگاه و منزلت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کارآفرینی خواهد داشت.

مختاران ادامه داد: علی محمدی در رشته فناوری اطلاعات مدال طلا، محمدامین عزیزی خوشبو در رشته کاشیکاری دیوار و کف مدال نقره، امیررضا قیطرانی در رشته فرز CNC مدال نقره، آرتمیس جعفری در رشته آشپزی مدال برنز را در بیستمین مسابقات ملی مهارت کسب کردند.
وی ادامه داد: مهدی اسکندری در رشته کنترل صنعتی مدال طلا، فاطمه کاظم پور در رشته مکاترونیک مدال نقره، علی حصارزاده در رشته فناوری خودرو مدال نقره، سیاوش حیدری شایگان در رشته نقاشی خودرو مدال نقره، محمدحسین عاشقلو در رشته فرز CNC مدال نقره، محمد حبیبی در رشته طراحی مهندسی مکانیک مدال برنز، محمد پرهیزکاری در رشته گل آرایی مدال برنز و امیرحسین حسنی در رشته تراش CNC مدال برنز را در نوزدهمین مسابقات ملی مهارت کسب کردند.
در این آیین از مدال آوران نوزدهمین و بیستمین مسابقات ملی مهارت ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ تجلیل شد.

  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 97308
کلمات کلیدی
رفعت  خطیب
خبرنگار

رفعت خطیب

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب