از اول مهر ماه آغاز شد؛
فعالیت رسمی مراکز تخصصی آموزش های کارآفرینی و مهارت های کسب و کار در کشور
معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از فعالیت رسمی مراکز تخصصی آموزش های کارآفرینی و مهارت های کسب و کار در کشوراز اول مهرماه ۱۳۹۹ خبر داد.
معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از فعالیت رسمی مراکز تخصصی آموزش های کارآفرینی و مهارت های کسب و کار در کشوراز اول مهرماه ۱۳۹۹ خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، علیرضا حاتم زاده، معاون آموزش سازمان با اعلام این خبر گفت: با توجه به نیاز مبرم کشور برای حرکت در مسیر اقتصاد مهارت بنیان با رویکرد توسعه کارآفرینی و نوآوری، فعالیت رسمی مراکز تخصصی آموزش های کارآفرینی و مهارت های کسب و کار در کشوراز اول مهرماه ۱۳۹۹آغاز می شود.
حاتم زاده گفت: این طرح با هدف توانمندسازی مهارتی سرمایه های انسانی برای توسعه کارآفرینی، آموزش و تربیت نیروی انسانی متخصص، ماهر و کارآمد متناسب با نیاز بازار کار و شناسایی و حمایت از نیروی خلاق کارآفرین اجرا می شود.
معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: براساس تفکر استراتژیک، ایجاد مراکز تخصصی آموزش های کارآفرینی و مهارت های کسب و کار در ۳۱ استان کشور در دستور کار است که فعالیت رسمی خود را از آغاز مهر ماه سال جاری آغاز می کند.
وی در خصوص طرح ها و برنامه های جدید سازمان، به برنامه ریزی و توسعه فعالیت های کارآفرینی از جمله: ایجاد مراکز تخصصی کارآفرینی و مهارت های کسب و کار، طرح کارآفرینی مهارت بنیان و پروژه اشتغال مهارت محور و توانمندسازی مربیان کارآفرینی و مهارت های کسب و کار اشاره کرد.
بنا براین گزارش حاتم زاده، ایجاد و فعالیت مراکز تخصصی آموزش های کارآفرینی و مهارت های کسب و کار در استان ها، انسجام بخشی در ترویج فرهنگ کارآفرینی نوآورانه، کمک به ایجاد و گسترش گروه های استارتاپی، هدایت افراد دارای ایده خلاق و نوآور در استان ها، کمک به گسترش و تنوع بخشی رویدادهای کارآفرینی در کشور، شتاب دهی به استارتاپ های ایرانی و کمک به جذب سرمایه برای استارتاپ ها را از مهم ترین اهداف این طرح بیان کرد.
معاون آموزش سازمان آموزش و فنی و حرفه ای کشور، در ادامه با اشاره به طرح کارآفرینی مهارت بنیان گفت: توانمندسازی و افزایش خودباوری مهارت آموختگان و فارغ التحصیلان جهت ورود به بازار کار، حمايت و تسهیل گری در ايجاد و توسعه شركت هاي كوچك مهارت بنیان، تسهیل فرایند کارآفرینی و ایجاد اشتغال برای مهارت آموختگان و دانشآموختگان دانشگاهی از دیگر اهداف این طرح است.
حاتم زاده تصریح کرد: مراکز تخصصی آموزش های کارآفرینی و مهارت های کسب و کار در توسعه اجرای این طرح، از طریق بسترسازی برای ایجاد کسب و کارهای پر رشد در اکوسیستم بهبود یافته و کارآفرینانه نقش بسزایی دارد.
وی همچنین از پروژه «اشتغال مهارت محور» به عنوان پروژه محوری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور نام برد و افزود: نهادینه سازی فرهنگ اشتغال از طریق خوداشتغالی و کارآفرینی، تقویت و توسعه کسب و کارهای نوپا در استان ها، هدفمند کردن آموزش های مهارتی و کوتاه کردن فاصله مهارت آموزی تا اشتغال از مهم ترین اهداف پروژه اشتغال مهارت محور است.
معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور ابراز امیدواری کرد با همکاری همه دستگاههای اجرایی این طرح با موفقیت در کشور پیاده شود.
وی در خصوص از دیگر برنامه ها و اقدامات سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور را برگزاری جشنواره مهارت آموختگان کارآفرین برتر نام برد که سالانه جشنواره ای با موضوع انتخاب مهارت آموختگان کارآفرین برتر و با هدف شناسايي و معرفي مهارت آموختگان كارآفرين به جامعه برگزار می شود.
حاتم زاده افزود: این جشنواره برای استفاده از توانمندي افراد درارائه الگوهاي كارآفريني مهارت محور، ارتقای جايگاه رفيع مهارت آموختگان كارآفرين در جامعه، حمایت، تشویق و ايجاد انگيزه در آنان براي راه اندازی كسب و كار جديد با استفاده از ظرفیت های مراکز تخصصی آموزش کارآفرینی و مهارت های کسب و کار در سراسر کشور برگزار می شود.
نظر دهید