شعار سال
چهارشنبه 26 دی 1403
  • 1399/12/25 - 08:24
  • - تعداد بازدید: 3358
  • - تعداد بازدیدکننده: 243
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

علی اوسط هاشمی: نظارت بر اجرای آموزش های مهارتی، ضامن کیفیت است

علی اوسط هاشمی، معاون وزیرتعاون و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: ما ضامن کیفیت هستیم و براین اساس باید نظارت ها را با همکاری بخش خصوصی تقویت کنیم.

 


علی اوسط هاشمی، معاون وزیرتعاون و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: ما ضامن کیفیت هستیم و براین اساس باید نظارت ها را با همکاری بخش خصوصی تقویت کنیم


به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، علی اوسط هاشمی، در شصت و سومین هیئت نظارت مرکزی که به دو صورت حضوری و وبیناری با حضور اعضا و برخی مدیران سازمان یکشنبه 24 اسفند ماه1399، برگزار شد، بر جامعه محور کردن مهارت به عنوان جهت گیری کلان سازمانی تاکید کرد.


علی اوسط هاشمی در این نشست ضمن تشکر از زحمات یک ساله اعضای هیئت نظارت مرکزی، گفت: دبیرخانه هیئت باید برنامه ریزی مدون داشته باشد و اهداف سال 1400 را مشخص کند.


هاشمی گفت: پاگذاشتن به قرن جدید با تکیه بر آنچه آموخته ایم می تواند ضامن موفقیت باشد، باید خانه تکانی را از درون خود آغاز کنیم.


معاون وزیرتعاون گفت: در پاسخ به فرمایشات مقام عالی وزارت، برای سال آتی،  ایجاد 1400  مرکز جوار کارگاهی، تدوین 1500 استاندارد جدید و راه اندازی حداقل 50 مرکز تخصصی را پیشنهاد داده ایم.


وی افزود: در دو سال اخیر حدود 2 هزار استاندارد جدید تدوین شده که با تدوین یک هزار و 500 استاندارد جدید دیگر در سال 1400، آمار استانداردهای تدوین شده در این مدت به 3 هزار و 500 استاندارد خواهد رسید که با لحاظ استانداردهای تدوین شده از ابتدای انقلاب اسلامی، در مجموع 8 هزار استاندارد آموزش مهارتی خواهیم داشت.


 هاشمی افزود: ایجاد 50 مرکز تخصصی با هدف تمرکززدایی از آموزش های مهارتی و عدالت آموزشی، برنامه ریزی شده است تا  شرکا و دستگاه های متولی را پای کار آوریم.


وی با اشاره به 15 استان مرزی گفت: در حوزه آموزش های مهارتی برای استان های مرزنشین باید برنامه ریزی دقیق و مشخصی تدوین کنیم.


هاشمی ضمن تاکید بر لزوم ایجاد دپارتمان تخصصی مهارت آموزی در استان های مرزی و ضرورت تمرکز زدایی در ارائه آموزش های مهارتی گفت: در شرق و غرب کشور دو دپارتمان تخصصی مهارت آموزی پیش بینی کرده ایم.


رئیس سازمان با اشاره به سفر اخیرش  به استان خراسان رضوی و تصویب ایجاد 3 مرکز در مناطق حاشیه نشین افزود: اگر بخواهیم حاشیه نشینی را بزدائیم باید به توانمندسازی از طریق آموزش های مهارتی روی آوریم چرا که  کرامت افزایی در توانمندسازی است.


 


هاشمی همچنین گفت: باید تقاضا را جدی بگیریم، به صورت مطلق خود را دنباله رو گذشته ندانیم، مدیریتی ارزش دارد که افکار خود را به گونه ای برویاند که وابسته به شخص نباشد و باقی بماند.


هاشمی گفت: در ارائه آموزش های مهارتی ما ضامن کیفیت هستیم و براین اساس باید نظارت ها را با همکاری بخش خصوصی تقویت کنیم.


وی همچنین گفت: شفاف سازی از دستورالعمل ها، قیمت ها، نحوه ارائه خدمات و ابلاغ به کارآموزان باید در دستور کار هیئت نظارت مرکزی قرار گیرد.


هاشمی با بیان اهمیت سنجش مهارت در سازمان به بازنگری در این حوزه به عنوان یکی از وظایف اصلی سازمان تاکید کرد.


معاون وزیر کار در پایان گفت: علاوه برسنجش مهارت آموزان سازمان در دو بخش دولتی و خصوصی، سنجش مهارت افرادی که به هر نحوی دارای مهارت فنی و حرفه ای هستند از طریق برگزاری آزمون های ادواری را به جد پیگیری می کنیم.


در این جلسه وبیناری (آخرین جلسه هیئت نظارت مرکزی در سال جاری) که با حضور اعضای هیئت نظارت مرکزی، مدیران ستادی و استانی برگزار شد تعیین شهریه دوره های آموزشی برای سال ۱۴۰۰، بررسی شیوه نامه نحوه تاسیس و اداره آموزشگاه فنی و حرفه ای خارج از کشور و... مورد بررسی قرار گرفت.


 


 


 



 

  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 85935
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب