معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان:
شتاب بخشي به توسعه اقتصادي هر جامعه مستلزم توسعه مهارت و ارتقاي توانمنديهاي نيروي كار است
نخستین ویدیو کنفرانس مجمع ملی مربیان و کارشناسان با حضور علی اوسط هاشمی، رئیس سازمان، معاونین، مدیران ستادی و ادارات کل استان ها و نمایندگان منتخب کارشناسان و مربیان برگزار شد.
نخستین ویدیو کنفرانس مجمع ملی مربیان و کارشناسان با حضور علی اوسط هاشمی، رئیس سازمان، معاونین، مدیران ستادی و ادارات کل استان ها و نمایندگان منتخب کارشناسان و مربیان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، نخستین ویدیو کنفرانس مجمع ملی مربیان و کارشناسان با حضور علی اوسط هاشمی، رئیس سازمان، معاونین، مدیران ستادی و ادارات کل استان ها و نمایندگان منتخب کارشناسان و مربیان، 15 اردیبهشت ماه برگزار شد.
متن سخنرانی حسین فیروزی، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان:
با عرض سلام و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما عزيزان
به حول و قوه الهي نخستین نشست مجمع ملی مربیان و کارشناسان سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور را در حالی برگزار می کنیم که مقارن با هفته بزرگداشت مقام معلم و ایام پربرکت ماه مبارک رمضان در سال جهش توليد است امید آن دارم که با بهره مندي از فیوضات و برکات الهی در این ماه ضيافت الله بتوانیم گامی هدفمند و مؤثر در مسیر ارتقاي جايگاه اجتماعي مهارت و تقویت جایگاه سازمان آموزش فني و حرفه اي و ارتقاي شأن و منزلت مهم ترين سرمايه هاي اين سازمان يعني مربیان گرانقدر و کارشناسان تلاشگرش برداریم.
در اهميت و ضرورت تشكيل مجمع ملي مربيان و كارشناسان سازمان آموزش فني و حرفه اي به طور خلاصه مي توان گفت:
ايجاد اين ساختار عمل به تأكيد صريح قرآن كريم در فضيلت شور و مشورت و نص " و امرهم شوري بينهم " و آموزه هاي دين مبين اسلام در استفاده از خرد جمعي در اداره امور است. خصوصأ پيچيدگي هاي دنياي امروز و وظايف سنگين سازمانها در عمل به وظايف و كارآمدي و ايجاد رضايتمندي خدمات گيرندگان و تأمين خواسته هاي مردم و دولت با منابع ناكافي در مقابل نيازهاي نامحدود، نياز به تدبير جمعي و هم انديشي هاي سازماني را دو چندان مي سازد.
امروزه شتاب بخشي به توسعه اقتصادي هر جامعه مستلزم توسعه مهارت و ارتقاي توانمنديهاي نيروي كار است.به عبارت ديگر مهارت موتور محركه رشد اقتصادی جوامع به شمار می رود و برای تأمين نیروی کار ماهر و بهره ور تمرکز بر اموزشهای فنی و حرفه ای کیفی و منطبق با نياز بازار كار ضرورت اجتناب ناپذير دنياي امروز است . از این روی به یقین می توان گفت که تمرکز بر توسعه مهارت نيازمند هم انديشي و عزم ملي است، اما توسعه اين فكر در سطح ملي نيازمند وجود يك هسته و كانون قوي توليد فكر و انگيزاننده است . بديهي ایجاد اين کانون با توجه به رسالت سازمان آموزش فني و حرفه اي بايد در اين سازمان نضج مي گرفت. و شايسته ترين سرمايه انساني كشور برای حضور و نقش آفريني در آن بدون شك مربيان و كارشناسان اين سازمان خواهند بود. اين رهيافت و رويكرد بسيار ضروري و ارزشمند حاصل فكر و انديشه بلند جناب آقاي مهندس هاشمي ریاست محترم سازمان آموزش فني و حرفه اي است كه در همان بدو ورود به سازمان فرمودند:" براي ارتقاي جايگاه مهارت در كشور به پارلمان مربيان و كارشناسان مهارت مي انديشيم." و خدا را شكر كه امروز اين مهم با تلاش جمعي به منصه ظهور رسيد.
به مربيان و كارشناسان عزيزي كه رأي اعتماد همكاران را كسب نموديد و در واقع اخلاق نيكوي فردي و اخلاق شايسته حرفه اي و سازماني شما مورد قبول و تكريم همكاران قرار گرفت تبريك و تهنيت عرض مي كنم و آرزو مي كنيم روز به روز بر سرمايه اجتماعي شما افزوده شود و اين سرمايه گرانقدر را در خدمت توسعه ملي قرار دهيد.
رویکرد بنیادین مجمع ملی مربیان و کارشناسان، ارتقا جایگاه خرد جمعی، بهره مندی از مشارکت فکری و تبادل تجربیات موثر مربیان و کارشناسان محترم در ستاد و ادارات کل می باشد و هدف غایی این مجمع شناسایی و تعیین چالشها و مشکلات فراروی آموزشهای مهارتی و متعاقبا ارائه راه کارهای مناسب برای اصلاح و توسعه آموزشهای فنی و حرفه ای است. توانمند سازی نظام آموزش فنی و حرفه ای، استقرار نظام کار آمد سنجش و پایش نظام آموزشی با رویکرد کنترل کیفی از جمله اهدافی است که با تاکید بر آن می توان به سوی توسعه پایدار میهن عزیزمان گام برداشت.
امیدوارم مربیان و کارشناسان محترم منتخب برای بهبود سیستم، حداكثر مساعي و مشاركت را داشته باشند و توان خود را برای بهبود اموزشهای فنی و حرفه ای به کار گیرند.
نظر دهید