با هدف توسعه فناوری و نوآوری در کشور و حمایت از شرکت های دانش بنیان؛
سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت علمی تفاهم نامه همکاری امضا کردند
با هدف توسعه فناوری و نوآوری در کشور و حمایت از شرکت های دانش بنیان سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
با هدف توسعه فناوری و نوآوری در کشور و حمایت از شرکت های دانش بنیان سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، این تفاهم نامه به منظور فراهمآوردن زمینه توسعه شرکت های دانش بنیان در جهت اهداف و سیاستهای کلان نظام در حوزه اقتصاد دانشبنیان و اقتصاد مقاومتی به امضای علی اوسط هاشمی معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و علی وحدت، رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری رسید.
در این تعهدنامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور،استفاده حداکثری از ظرفیتها و امکانات موجود خود در راستای اجرای مفاد این تفاهمنامه و انجام تعهدات ناشی از آن براساس استانداردهای تخصصی و حرفهای معمول، تدوین و ارسال فهرست محصولات و خدمات مورد نیاز سازمان به منظور تأمین توسط شرکتهای دانشبنیان را بر عهده دارد.
از دیگر تعهدات سازمان، اطلاعرسانی خدمات صندوق به مراکز آموزشی، آموزشگاههای فنی و حرفه ای آزاد، مربیان، کارآموزان دانش پذیر و مهارتآموزان، سازمان به منظور تشویق آنان به کارآفرینی فناورانه و تاسیس شرکتهای دانشبنیان؛ تسهیل بهرهبرداری شرکتهای دانشبنیان از امکانات زیرساختی، کارگاهی، تحقیقاتی و آزمایشگاهی سازمان در چارچوب دستورالعملهای موجود است.
صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در این تفاهم نامه معرفی محصولات و توانمندی های شرکت های دانشبنیان به سازمان براساس نیازهای اعلامی از سوی سازمان، ارائه تسهیلات لیزینگ به منظور تسهیل خرید محصولات و خدمات مورد نیاز سازمان از شرکتهای دانشبنیان در صورت ارائه وثایق و تضامین کافی از سوی سازمان در چارچوب قوانین و ضوابط و تأمین مالی شرکتهای دانشبنیان معرفیشده از سوی سازمان در قالب تسهیلات، ضمانتنامه یا سرمایهگذاری در چارچوب قوانین و ضوابط برعهده دارد.
این گزارش می افزاید: محل اجرای تفاهم نامه مذکور، در سطح کشور اعم از تمامی واحدهای زیر مجموعه سازمان و دارای ظرفیت مناسب آموزشی و کارگاهی و همچنین ظرفیت های موجود صندوق است.
همچنین به منظور سیاستگذاری، تدوین برنامه اجرایی و نظارت بر حسن اجرای این تفاهمنامه، کمیته راهبری متشکل از 5 نفر از نمایندگان طرفین به ریاست معاونت توسعه صندوق پس از معرفی رسمی تشکیل میشود و مصوبات کمیته مذکور پس از تأئید بالاترین مقام دوطرف لازم الاجرا خواهد بود.
اين تفاهمنامه در 8 ماده و 3 نسخه تنظيم شده و مدت این تفاهمنامه 2 سال از زمان امضای آن است که با توافق طرفین قابل بازنگری و تمدید است.
نظر دهید