رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور: دانشگاه معجزه نمیکند/ کسب مهارت راهگشای خوشبختی و خروج از بن بست بیکاری است
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کسب مهارت را راهگشای خوشبختی جوانان و خروج از بن بست بیکاری دانست و افزود: دانشگاه معجزه نمیکند و جوانان نباید سالهای طلایی عمر خود را برای استخدام در دولت از دست بدهند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کسب مهارت را راهگشای خوشبختی جوانان و خروج از بن بست بیکاری دانست و افزود: دانشگاه معجزه نمیکند و جوانان نباید سالهای طلایی عمر خود را برای استخدام در دولت از دست بدهند.
به گزارش روابط عمومی سازمان فنی و حرفهای کشور، به نقل از خبرگزاری ایسنا، غلامحسین حسینی نیا، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در «همایش سراسری و آنلاین رؤسای مراکز سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور» بیان داشت: افراد فاقد مهارت با دریافت تسهیلات به یک بیکار بدهکار تبدیل میشوند.
حسینینیا تلاش کارکنان سازمان در جهت مهیا ساختن اشتغال جوانان با ارائهی آموزشهای مهارتی را یک عبادت و کار مقدس برشمرد.
وی با اشاره به فعالیتهای چشمگیر سازمان آموزش فنی و حرفهای در هفته ملی مهارت، تصریح کرد: در راستای توسعه، چتر مهارتی در گام اول سازمان آموزش فنی و حرفهای اقدامات ارزندهای در زمینه توسعه و ترویج فرهنگ مهارت آموزی داشته است، ولیکن در گام دوم باید به توسعه نهضت مهارت افزایی بپردازیم و به شعارها و برنامههای اعلام شده عمل کنیم.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کسب مهارت را راهگشای خوشبختی جوانان و خروج از بن بست بیکاری دانست و افزود: دانشگاه معجزه نمیکند و جوانان نباید سالهای طلایی عمر خود را برای استخدام در دولت از دست بدهند.
وی با بیان اینکه افراد ماهر، سرمایه و رکن اصلی تولید میباشند، اظهار داشت: افراد به مدد مهارت به ابزار، جان بخشیده و تولید و بهره وری ایجاد میکنند و دریافت تسهیلات، بدون داشتن مهارت، اشتغال ایجاد نمیکند؛ بلکه یک بیکار بدهکار تولید میکند.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای با تأکید بر چرخشی کردن تجهیزات کارگاههای آموزشی، اعلام کرد: در راستای بهره گیری از ظرفیتهای موجود در توسعه نهضت مهارت افزایی، ضرورت دارد؛ تجهیزات کارگاههای آموزشی به صورت چرخشی در برخی مراکز با اولویت نیازمندی، در اختیار سایر مراکز قرار گیرد و این امر منجر به گسترش چتر مهارتی و ارتقاء کیفیت خدمترسانی به مردم میشود.
وی در ادامه اذعان داشت: ضرورت دارد از بودجه مصوب سفرهای رئیس محترم جمهور در ارائه آموزشهای مهارتی دانش بنیان و مبتنی بر تکنولوژیهای برافکن، به جای تجهیز کارگاههای موجود استفاده شود.
حسینی نیا خاطرنشان ساخت: حضور خیرین مهارتی، پشتوانه و قوت قلبی برای سازمان آموزش فنی و حرفهای در تحقق اهداف و مسئولیتهای محوله در مسیر خدمتگذاری به مردم میباشد و این عزیزان موضوع نیاز توسعه مهارت آموزی را به خوبی دریافته اند، ما نیز با بهره مندی از حمایتهای این تشکلهای خودجوش و مردم نهاد، تمام توان خود را به کار میگیریم.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه مشکلات معیشتی کارکنان سازمان، سد راهی برای انجام وظیفه آنان نبوده است، گفت: ما مسئولیت اجتماعی و شرعی داریم که اجازهی بیتفاوتی را نمیدهد و با جدیت پیگیر وضعیت معیشت کارکنان ساعی و خدوم این سازمان بوده و هستیم.
محمدرضا شاه پسند، معاون آموزش در ادامه این همایش، هفته ملی مهارت را فرصت مغتنمی در ترویج آموزش های مهارتی عنوان کرد و بر اجرایی کردن شعارها و برنامه های سازمان، ارائه آموزش های پروژه محور و مشاغل کم سرمایه بر مهارت محور، توسعه طرح کهاد و نخلستان با راه اندازی مراکز TMC ، توسعه تبصره ۷۵ در استان ها، فعال سازی شورای مهارتو تعامل موثر با صنایع و اتحادیه ها تأکید کرد.
سیدمازیار علوی مدیرکل دفتر ریاست، حقوقی، روابط عمومی و امور بین الملل نیز با تأکید بر ضرورت ایجاد و تقویت شبکه های ارتباطی در مراکز، اجرای ایده های خلاقانه و برگزاری مسابقات فرهنگی و اجتماعی، اشاعه اخبار و طرح های مهم سازمان، تعامل با شرکای اجتماعی، زنده کردن صدای آموزش های مهارتی در جامعه و ... خواستار بهره گیری از دانش کارشناسان حقوقی و عدم عقد قرارداد به صورت مستقیم شد.
امیر میمنت آبادی، معاون توسعه مديريت و منابع منابع انسانی سرمایه های اصلی سازمان و کارکنان مراکز را نمایندگان اصلی سازماندر خط مقدم جبهه نهضت مهارت آموزی برشمرد و خواستار بهره گیری از روش های جایگزین مانند طرح تملک دارایی در جبران کمبود نیروی انسانی و تجهیزات، درآمدزایی سازمان از طریق اجرای تبصره ها و مواد قانونی، پیگیری کاهش ساعات کاری مربیان، پذیرش مقطع تحصیلی بالاتر و دریافت فوق العاده ویژه از سازمان استخدامی کشور و تقویت بخش غیردولتی شد.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و سنجش، داشتن برنامه و استراتژی را مبنای فعالیت سازمان و ملاک سنجش عملکرد استان ها خواند و از تغییر رویکرد سازمان در تدوین استاندارد، آغاز ساماندهی و سطح بندی آزمونگران، ایجاد شبکه پژوهشگران مهارتی، تغییر شکل و محتوای گواهینامه های مهارت خبر داد.
علی حسین شهریور، در پایان بر غنی سازی بانک سوال و طراحی بانک ملی پروژه ها در کنار بانک سوال، بهره گیری از ظرفیت بخش خصوصی در برگزاری مسابقات آزاد و تعامل بیش از پیش با اصناف تأکید کرد.
محمدجواد جامه بزرگی رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی و مدیر دفتر مرکزی حراست سازمان در پایان این همایش، ضمن تقدیر از فعالیت های گسترده استان ها در بزرگداشت هفته ملی مهارت و کارآفرینی، خواستار فعال کردن شورای فرهنگی و اجتماعی در استان ها با توجه به شرایط بومی، حمایت از ستاد اربعین و هوشمندسازی مراکز در حوزه حراست شد.
بر اساس این گزارش، در این همایش سراسری که به صورت آنلاین برگزار شد، از هر استان یک رئیس مرکز به نمایندگی از روسای مراکز به بیان مشکلات، پیشنهادات و راهکارها پرداختند.
نظر دهید