در پنجاه و نهمین جلسه هیات نظارت مرکزی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور؛ نحوه اعطای مجوز تأسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد نوع «د» تصویب شد
نحوه اعطای مجوز تأسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد نوع «د»، در پنجاه و نهمین جلسه هیات نظارت مرکزی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، با حضور علی اوسط هاشمی، معاون وزیر کار و رئیس سازمان تصویب شد.
نحوه اعطای مجوز تأسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد نوع «د»، در پنجاه و نهمین جلسه هیات نظارت مرکزی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، با حضور علی اوسط هاشمی، معاون وزیر کار و رئیس سازمان تصویب شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، پنجاه و نهمین جلسه هیات نظارت مرکزی، 17تیر ماه سال جاری با هدف بازنگری دستورالعمل های اجرایی آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای تشکیل شد.
بنابراین گزارش بررسی مصوبات هیأت کارشناسی، بازنگری دستورالعمل آئین نامه نحوه تشکیل و اداره
آموزشگاه های فنی و حرفه ای آزاد (مصوب 1397) دستور کار این جلسه بود.
شایان ذکر است در این جلسه، هاشمی، معاون وزیر و رئیس سازمان، ناهید مسلمی، معاون پژوهش، برنامه ریزی و سنجش مهارت، علیرضا حاتم زاده، معاون آموزش و اعضای هیات مذکور در دو بخش دولتی و خصوصی حضور داشتند.
در این نشست، هاشمی، رئیس سازمان بر اهمیت رعایت قوانین و انطباق ضوابط با مفاد آئین نامه نحوه تشکیل و اداره آموزشگاه های فنی و حرفه ای آزاد تاکید کرد.
علیرضا حاتم زاده، معاون آموزش سازمان نیز به تشریح مصوبات کارشناسی کمیته توسعه و تدوین در خصوص دستورالعمل اجرایی آئین نامه نحوه تشکیل و اداره آموزشگاههای فنی و حرفهای آزاد پرداخت.
در ادامه این نشست یعقوب نماینده، مدیرکل دفتر آموزشگاه های آزاد و مشارکت مردمی ضمن تبیین موضوعات مطرح شده با مشارکت اعضای حاضر در جلسه به بیان چالشهای پیش رو و ارائه راهکارها و پیشنهادات و انتقادات برای رفع موانع و تسهیل امور در ارائه مجوزهای تاسیس آموزشگاه های فنی و حرفه ای آزاد و فرایند اجرایی آن پرداخت.
بر اساس این گزارش در پنجاهمین نشست شورای نظارت مرکزی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، نحوه اعطای مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای آزادنوع «د»، نحوه انتقال آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد داخل استان و بین استان ها، نحوه ادامه فعالیت آموزشگاه های فنی و حرفه ای آزاد که به صورت گروه فعالیت دارند و تعریف مجتمع آموزشی فنی و حرفه ای به تصویب اعضا رسید.
شایان ذکر است، آموزشگاه نوع (د) : آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد است که در آن یک یا چند رشته آموزشی براساس برنامه های مصوب و مطابق با استانداردهای سازمان آموش فنی و حرفه ای کشور آموزش داده می شود و پیش از دستورالعمل اجرایی مصوب اسفندماه سال ،1397 مجوز فعالیت خود را دریافت کرده اند.
این گزارش می افزاید: طبق مصوبه نشست مذکور، «مجتمع آموزشی فنی و حرفه ای» به آموزشگاه فنی و حرفهای آزاد حقوقی که حداقل در 3 رشته آموزشی براساس برنامه های مصوب و مطابق با استانداردهای آموزشی سازمان آموش فنی و حرفه ای کشور فعالیت کند، اطلاق می شود.
نظر دهید