رئیس سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور:
تالار مهارت در سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران ایجاد می شود
علی اوسط هاشمی، معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در آئین انعقاد تفاهم نامه با کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران، کتابخانه ملی را خزانه دانش ملی نامید و گفت: تالار مهارت در کتابخانه ملی ایجاد می شود
علی اوسط هاشمی، معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در آئین انعقاد تفاهم نامه با کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران، کتابخانه ملی را خزانه دانش ملی نامید و گفت: تالار مهارت در کتابخانه ملی ایجاد می شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، با حضور علی اوسط هاشمی، معاون وزیر کار و رئیس سازمان و اشرف بروجردی، رئیسسازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران تفاهم نامه همکاری دو سازمان با موضوع بهره گیری متقابل از منابع اطلاعاتی، ظرفیت ها و فرصت های پژوهشی، مطالعاتی و تخصصی، 6 آبان ماه سال جاری منعقد شد.
بنابراین گزارش، هاشمی، با اشاره به ارتقای وزن نگاه جامعه به مهارت گفت: کتابخانه ملی محل رجوع جامعه جوان، فعال و اهل تدبیر و تدبر است و می توان فصل نوینی از مهارت آموزی را در این مرکز گشود.
وی از ایجاد راه کارهایی برای استفاده از ذخایر دانش ملی و ثروت ماندگار در کتابخانه ملی سخن گفت و افزود: ذخایر با ارزش سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران میراث کهن ایرانیان است که حکایت از دانایی و مهارت و ماندگاری نقش آنان دارد.
هاشمی تصریح کرد: نسل امروز جامعه باید این سرمایه ملی را بشناسد و به سوی احیای آن با خلاقیت و مهارت روی آورد، زیرا این سرمایه متعلق به ملت و کشور است.
معاون وزیر کار همچنین گفت: ارتباط در این زمینه با جهان نیز می تواند نقش این آثار را به خوبی نمایان کند.
بر اساس این گزارش رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در ادامه پیشنهاد پایه گذاری فعالیت های مشترک با سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران را مطرح و بیان کرد: دپارتمان مهارت و مراکزی مشابه مشاوره و هدایت شغلی (TMC)می تواند منجر به مراکز پژوهشی مهارتی شود.
وی افزود: با ایفای درست این نقش می توان به نقش پایدار در مهارت افزایی بدون محدودیت به زمان دست یافت.
هاشمی با اشاره به اینکه سال 2025 تا 2050 دوران سلطنت مهارت است و مهارت تعیین کننده نقش آدمی و نوع رفتارهاست گفت: بر همین اساس کمیته مشترکی را ظرف مدت 15 روز از انعقاد تفاهم نامه تشکیل می دهیم تا ضمن آن آثار ارزشمند و پایدار تفاهم نامه شکل گیرد.
در ادامه، اشرف بروجردی، رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران با استقبال از همکاری بین دو سازمان، بر استفاده از ظرفیت های دو طرف در زمینه غنی سازی کتابخانه سازمان، مرمت و حفظ منابع، ابراز امیدواری کرد در حوزه پژوهش و همکاری های دیجیتال اقدامات مفیدی انجام شود.
زمینه همکاری مشترک دو سازمان در این تفاهم نامه کاری در راستای بهره مندی خانواده های دو مجموعه از امکانات آموزشی و پژوهشی طرفین به ویژه شرکت در دوره های آموزشی و مهارتی مراکز دولتی و خصوصی آموزش فنی و حرفه ای کشور ذکر شده است.
همچنین در تفاهم نامه مذکور سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور موارد زیر را بر عهده دارد:
- انتقال کلیه اسناد و مدارک راکد مکتوب، دیداری و شنیداری و الکترونیکی
- واسپاری منابع آموزشی به سازمان اسناد
- فراهم نمودن فضا برای ایجاد کتابخانه در مراکز آموزشی (سازمان آموزش)
اهم تعهدات سازمان اسناد و کتابخانه ملی نیز عبارتند از:
- فراهم نمودن بستر لازم به منظور دسترسی و بهره مندی مربیان و کارشناسان از پایگاه های اطلاعاتی که سازمان اسناد در آنها عضویت دارد
- همکاری در تهیه و گردآوری تاریخ شفاهی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور
مدت اعتبار این تفاهم نامه از تاریخ انعقاد سه سال شمسی شده است.
نظر دهید