با انعقاد تفاهم نامه بین اداره کل آموزش فنی و حرفه ای و اداره کل زندان ها و اقدامات تأمینی و تربیتی خراسان جنوبی؛
بیش از 2 هزار نفر از زندانیان استان خراسان جنوبی آموزش های مهارتی فنی وحرفه ای را فرا می گیرند
تفاهم نامه همکاری آموزشی بین اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان خراسان جنوبی و اداره کل زندان ها و اقدامات تأمینی و تربیتی این استان منعقد شد.
تفاهم نامه همکاری آموزشی بین اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان خراسان جنوبی و اداره کل زندان ها و اقدامات تأمینی و تربیتی این استان منعقد شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان خراسان جنوبی، حسین خوش آیند در نشست امضای تفاهم نامه همکاری بین اداره کل آموزش فنی و حرفه ای و اداره کل زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی این استان با اشاره به برگزاری آموزشهای مهارتی ویژه زندانیان گفت: در سال 97 به میزان 235 هزار و 573 نفر ساعت آموزش در زندان های بیرجند، قائن، نهبندان، طبس و فردوس برای 2 هزار و 199 نفر برگزار خواهد شد.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان خراسان جنوبی افزود: در این استان نیز در راستای سیاست سازمان سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور نسبت به آموزش زندانیان،معتادین درمان یافته و خود معرف و آسیب دیدگان اجتماعی برنامه ریزی لازم صورت می پذیرد که در این راستا در سال 96 به میزان 238 هزار و 551 نفر- ساعت آموزش فنی و حرفه ای در زندان های استان اجرایی شده است.
وی ادامه داد: در سال گذشته یک هزار و 670 نفر از زندانیان در قالب 96 دوره آموزشی در 60 حرفه آموزشی، مهارت های مورد نیاز را فرا گرفته اند.
خوش آیند با اشاره به اهمیت آموزش فنی و حرفه ای گفت: یکی از مؤلفههای اصلی توسعه انسانی، آموزش وتوانمندسازی است به شکلی که از این طریق میتوان مشارکت توام با بهرهوری نیروی انسانی را در فرایند توسعه کشور شاهد بود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان خراسان جنوبی در ادامه افزود: نیروی انسانی توانمند در مسیر توسعه همه جانبه کشورها، بر شاخصهایی همچون رشد اقتصادی، اشتغال و کاهش نرخ بیکاری، کاهش فقر و توزیع عادلانه درآمد تاثیرگذار است.
خوش آیند با اشاره به نقش آموزش های مهارتی در جلوگیری فرد از گرایش به اعتیاد، بزهکاری و خلاف گفت: سازمان های اجتماعی بدنبال این هستند که با سواد آموزی و جلب زندانیان در تحصیلات رسمی و حتی آکادمیک و به خصوص مهارت آموزی و ایجاد شرایط اشتغال در فرد، ضمن تقویت شخصیت و منزلت اجتماعی آن، از روی آوری مجدد به تخلف جلوگیری کنند.
وی ادامه داد، به منظور توسعه کارآفرینی، حمایت از افراد واجد شرایط بیکار، اشتغال اقشار آسیب پذیر و پیشگیری از وقوع جرم توسط زندانیان آزاد شده یا خانواده زندانیان این قشر از افراد، یکی از گروه های هدف آموزش های فنی وحرفه ای می باشند.
در پایان نشست امضای تفاهم نامه همکاری مذکور، دو طرف اظهار امیدواری کردند که در سال 97 نیز همانند سال گذشته با همکاری و هم افزایی متقابل، آموزش های مورد نیاز این قشر به منظور ایجاد روحیه کار و کار آفرینی و جلوگیری از بازگشت به زندان ارائه شود.
نظر دهید