شعار سال
یکشنبه 27 آبان 1403
  • 1401/09/30 - 10:24
  • - تعداد بازدید: 218
  • - تعداد بازدیدکننده: 216
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر:

برگزاری کارگاه های آموزشی در ۲۲۰ روستای استان بوشهر

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر(عبدالمجید دراهکی) به برگزاری کارگاه های آموزشی در ۲۲۰ روستای استان اشاره کرد و گفت: زمینه اشتغال مستقیم افراد جویای کار در پارس جنوبی با اخذ مدرک در 5 حرفه مرتبط از مراکز فنی و حرفه ای فراهم شده است

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر:

برگزاری کارگاه های آموزشی در ۲۲۰ روستای استان بوشهر

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر(عبدالمجید دراهکی) به برگزاری کارگاه های آموزشی در ۲۲۰ روستای استان اشاره کرد و گفت: زمینه اشتغال مستقیم افراد جویای کار در پارس جنوبی با اخذ مدرک در 5 حرفه مرتبط از مراکز فنی و حرفه ای فراهم شده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به نقل از روابط عمومی استان بوشهر، عبدالمجید دراهکی در جلسه شورای مهارت شهرستان دشتستان اظهار داشت: امروزه ایجاد اشتغال برای جوانان و کاهش نرخ بیکاری، یکی از بزرگترین چالش ها در جامعه مدرن است.

وی اضافه کرد: بحث مهارت آموزی و توانمندسازی نیروی انسانی، یکی از مهم ترین مولفه ها در مجموعه اکوسیستمی ایجاد شغل در جامعه است که وظیفه آن به سازمان آموزش فنی و حرفه ای واگذار شده است.

دراهکی با بیان اینکه فنی و حرفه ای، یکی از سازمان های مهم بین المللی در سازمان جهانی کار (ILO)است، افزود: کشور ایران در سازمان جهانی، کار عضویت دارد و تمام گواهی نامه های صادر شده از این سازمان، بین المللی و در 227 کشور دنیا قابل ترجمه و اعتبار است.

وی نقش و جایگاه سازمان آموزش فنی و حرفه ای در تامین نیروی کار و بنگاه های اقتصادی را یکی از مولفه های مهم در استان بوشهر، عنوان کرد و گفت: این سازمان 19 جامعه هدف به منظور توانمندسازی نیروی انسانی خود در دستور کار دارد که مهم ترین و با اهمیت ترین این جوامع، دانشجویان هستند.

دراهکی، بزرگترین چالش در سطح استان بوشهر را عدم تطابق بین نیاز بنگاه های اقتصادی و نوع ارائه آموزش در دانشگاه ها دانست و افزود: درحال حاضر، تمامی دانشگاه های استان بوشهر، برای ایجاد این تقارن و تطابق بین آموزش ها و نیاز بنگاه های اقتصادی، فعالیت های خود را آغاز و در حال تلاش هستند.

وی، بوشهر را یکی از معدود استان های صنعتی کشور با ظرفیت اشتغال بسیار بالا در حوزه های مختلف عنوان کرد و گفت: دانشگاه ها و مجموعه های فنی و حرفه ای می توانند افراد را توانمند ساخته تا از ظرفیت های استان، برای ایجاد یک کسب و کار جدید استفاده کنند و یا به عنوان نیروی کار در اختیار بنگاه های اقتصادی باشند.

آموزش سربازهای مستقر در یگان های نظامی

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر در ادامه گفت: یکی از بزرگترین جامعه هدف ما، سربازهای مستقر در یگان های نظامی است که پس از گذراندن دوره مقدس سربازی، باید وارد بازار کار شوند.

وی مهارت آموزی در نیروهای مسلح را به عنوان یک رکن اصلی در وظایف آنها عنوان کرد و اظهار داشت: کارگاه های آموزشی برای توانمندسازی نیروهای سرباز در تمامی یگان های نظامی استان بوشهر که حداکثر 50 نفر سرباز در آنجا مستقر هستند، برگزار شده است.

برگزاری کارگاه های آموزشی در 220 روستای استان بوشهر

دراهکی از برگزاری کارگاه های آموزشی در 220 روستای استان بوشهر خبر داد و افزود: کارگاه های آموزشی مختلفی به صورت سیار و مستقر در حوزه های مورد درخواست دهیاران در روستاهای استان درحال برگزاری است.

وی با بیان اینکه 70 درصد توانمندسازی و آموزش مددجویان کمیته امداد برعهده فنی و حرفه ای است، افزود: سازمان فنی حرفه ای با همکاری بخش خصوصی، برای متقاضیان بیکاری که با مدرک های مختلف در جامعه، بدون داشتن مهارت، قادر به کسب یک شغل در بنگاه های اقتصادی نیستند، آموزش هایی در نظر گرفته است.

نقش فنی و حرفه ای در توانمندسازی دانش آموزان

وی به انعقاد قرارداد 10 ساله با اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر اشاره کرد و بیان کرد: معرفی مدارس کارودانش و هنرستان ها به منظور ارائه آموزش و توانمندسازی، باید از سوی اداره کل آموزش و پرورش انجام شود که خوشبختانه، تاکنون در اکثر شهرستان ها به جز دشتستان، تعامل برقرار و آموزش ها ارائه شده است.

فراهم شدن زمینه اشتغال در پارس جنوبی

دراهکی از انعقاد تفاهم نامه ای بین اداره کل آموزش فنی و حرفه ای، استانداری بوشهر و شرکت ملی نفت به منظورفراهم شدن زمینه اشتغال، خبر داد و اضافه کرد: در فاز اول این قرارداد 5 حرفه شامل لوله کشی صنعتی، برق صنعتی، ابزار دقیق، انواع جوشکاری و تعمیرات تخصص ماشینری با تثبیت اشتغال افراد در منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی فراهم شده است.

وی ادامه داد: افراد جویای کار در شهرستان دشتستان با اخذ مدرک فنی و حرفه ای در این 5 حرفه می توانند از شرایط موجود بهره مند شوند.

دراهکی به اطلاع رسانی درخصوص فراهم شدن زمینه اشتغال جوانان و جوامع هدف سازمان فنی و حرفه ای تاکید کرد و افزود: افراد متقاضی کار با اخذ مدرک مرتبط و مسلط شدن به این حرفه ها طبق قراردادهایی که با شرکت های منطقه ویژه، صدرا، خارگ، نیروگاه اتمی و ... زمینه اشتغال آنها را فراهم خواهیم کرد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر عنوان کرد: 1800 نفر افراد بیکار در بنیاد شهید، شناسایی شده که درحال ساماندهی و توانمندسازی آنها هستیم تا در ارگان های مختلف مشغول به کار شوند.

  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 94327
کلمات کلیدی
رفعت  خطیب
خبرنگار

رفعت خطیب

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب