با هدف تقویت نگرش کارآفرینانه و توانمندسازی دانش آموزان انجام شد؛
انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک بین مرکز تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه ای و دفتر توسعه کارآفرینی و بهره وری نیروی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
تفاهم نامه همکاری مشترک بین مرکز تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه ای و دفتر توسعه کارآفرینی و بهره وری نیروی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با هدف بهره گیری از ظرفیت های متقابل سازمانی و هم افزایی توانمندی ها و امکانات و در راستای توسعه و آموزش کارآفرینی منعقد شد.
تفاهم نامه همکاری مشترک بین مرکز تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه ای و دفتر توسعه کارآفرینی و بهره وری نیروی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با هدف بهره گیری از ظرفیت های متقابل سازمانی و هم افزایی توانمندی ها و امکانات و در راستای توسعه و آموزش کارآفرینی منعقد شد.
به گزارش روابط عمومی روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، به نقل از مرکز تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه ای، 31 شهریورماه 1399 تفاهم نامه همکاری مشترک بین مرکز تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفها ی و دفتر توسعه کارآفرینی وبهره وری نیروی کار به امضای رحیم سرهنگی، مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی و بهره وری نیروی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رضا باجولوند رئیس مرکز تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه ای رسید.
بنابراین گزارش، این تفاهم نامه به منظور بهره گیری از ظرفیت های متقابل سازمانی و هم افزایی توانمندی ها و امکانات و در راستای توسعه و آموزش کارآفرینی و اجرای طرح برگزاری «باشگاه کارآفرینان نوجوان» منعقد شده است.
این گزارش می افزاید: هدف از انعقاد این تفاهم نامه، تقویت نگرش کارآفرینانه و توانمندسازی دانش آموزان از طریق کشف و واکاوی خلاقیت خود به روش کوشش و خطا، افزایش خلاقیت و نوآوری، عزت نفس، میل به موفقیت، تغییر روش های تدریس متناسب، کوچینگ (مربیگری و رهیاری) با مبانی کارآفرینی برای نوجوانان، بهبود مهارتهای اساسی مانند پرسشگری، تفکر پیوندی، آزمایشگری، مشاهده گری، توانایی کار گروهی، حل مساله و شبکه سازی و آشنا نمودن اولیای دانش آموزان با مباحث کارآفرینی به منظور تربیت کودکان و نوجوانان در محیط خانواده برای افزایش توانایی های کارآفرینانه آنان است.
همچنین همکاری در برگزاری باشگاه کارآفرینان نوجوان ویژه دانش آموزان در رده سنی 15-12 و 18-15 سال به صورت مجزا (دختران و پسران)، تدوین چارچوب ها و شاخص های نظارت کیفی بر دوره های آموزش کارآفرینی با تاکید بر اثربخشی آموزش ها، تشکیل کارگروه مشترک به منظور استانداردسازی دوره مربیگری کارآفرینی برای رهیارهای باشگاه از دیگر اهداف تفاهم نامه مذکور است.
همکاری درتهیه بستههای آموزشی تقویتی کوچینگ (مربیگری)کارآفرینی تحت عنوان والد – مربی برای اولیای دانشآموزان و شبکه سازی مؤثر بین مدرسان، مربیان، کارآفرینان موفق، شرکت کنندگان در دوره های آموزشی و مؤسسات مالی و استارتاپی از دیگرزمینه های مشترک این تفاهم نامه می باشد.
همچنین مقرر شد طرفين با معرفي نمايندگان خود، كارگروه مشترك دوجانبه اي تشكيل دهند تا در جلسات ادواري، شيوه هاي اجراي اين تفاهم نامه را تعيين کنند و پيگيري ها و هماهنگي هاي لازم را در راستاي اجراي مفاد تفاهمنامه به عمل آورند.
كارگروه مذكور ضمن نظارت بر حسن اجراي اين تفاهمنامه، هر شش ماه يكبار، گزارشي از عملكرد را به اطلاع بالاترين مقامات دو دستگاه ارائه می کند.
شایان ذکر است، مدت این تفاهم نامه از زمان امضا ( سی و یکم شهریور ماه 1399) به مدت دو سال است.
نظر دهید