اقلیم کردستان به شدت متقاضی مهارت و نیروی انسانی ایران است
استاندار کردستان یادآور شد: اقلیم کردستان به شدت متقاضی استفاده از مهارت و نیروی انسانی کردستان و ایران هستند که در نشست اخیر با استاندار سلیمانیه بر اجرای تفاهمنامهها تاکید شد.
استاندار کردستان یادآور شد: اقلیم کردستان به شدت متقاضی استفاده از مهارت و نیروی انسانی کردستان و ایران هستند که در نشست اخیر با استاندار سلیمانیه بر اجرای تفاهمنامهها تاکید شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور: اسماعیل زارعیکوشا استاندار کردستان پیش از ظهر امروز در نشست با کارآفرینان برتر فنیوحرفهای که در سالن جلسات مرکز شهید ورمقانی سنندج برگزار شد، اظهار داشت: حوزه مهارتآموزی حلقه مفقوده رفع معضل بیکاری در جامعه است و یکی از مهمترین راهکارها برای حل این مشکل، ترویج مهارتهای آموزشی است.
وی افزود: عدم توجه به اسناد آمایش کشور و معضلات دیگری چون بیکاری موجب تاخیر ازدواج و افسردگی و مسائل دیگر خواهد شد.
زارعیکوشا به لزوم توجه به حوزه مهارتآموزی اشاره کرد و افزود: مشاغل فنی و مهارتی یکی از مشاغل پردرآمد محسوب میشود و باید برای ترویج آن فرهنگسازی شود که رسانهها باید در این امر اهتمام ورزند.
وی ادامه داد: عمده مشکلات کشور فرهنگی است و قانونگذاریها، سیاستگذاری و ...به دلیل فقر فرهنگی به نتیجه مطلوب منجر نمیشود.
استاندار کردستان با اشاره به اینکه متاسفانه این آموزشها حتی در نظام آموزش و پرورش نیز نهادینه نشده است، خاطرنشان کرد: به جرات میتوان گفت در سیاستهای کلان کشور هیچگونه نقصی وجود ندارد اما زمانی که باید قانونگذاری و اجرا شود، این مهم به درستی صورت نمیپذیرد.
وی تاکید کرد: اقتصاد مردمی میتواند سرپا نگه داشته شود اما در استانهایی چون کردستان که صنعتی نیست این مشکلات وجود دارد.
استاندار کردستان اذعان کرد: فرهنگ زیربنای بخشهای مختلف جامعه است و از کارآفرینان درخواست داریم برای نهادینهکردن فرهنگ مهارت در جامعه تلاش کنند.
وی افزود: هوش مصنوعی در ۱۰ سال آینده میتواند به اندازه ۱۰۰ سال یک جامعه را جلو ببرد و با این موضوع برخی از مشاغل از بین میرود اما با مهارتافزایی میتوان باعث رشد در زمینههای گوناگون شد.
به گفته وی، تشخص برخی افراد به پشتنیز نشینی است و این به لحاظ اجتماعی و فرهنگی کار را سخت کرده است و فهم عمیقی از موضوعات اداری درست نیست.
زارعیکوشا افزود: کردستان ظرفیت مهارتآموزی دارد و میتواند به قطب آموزشی تبدیل شود و وجود کارآفرینان ماهر و بازار مناسب تاییدی بر این موضوع است.
استاندار کردستان یادآور شد: اقلیم کردستان به شدت متقاضی استفاده از مهارت و نیروی انسانی کردستان هستند که در نشست اخیر با استاندار سلیمانیه بر اجرای تفاهمنامهها تاکید شد.
وی در خصوص تسهیلات بانکی استان ابراز امیدواری کرد که در سال جاری شرایط بهتری داشته باشیم چراکه در سال گذشته تسهیلات تبصره ۱۸ ابلاغ نشد.
زارعیکوشا خاطرنشان کرد: کردستان تنها ششدهم درصد منابع بانکی را در اختیار دارد و در این زمینه با مضیفه مواجه هستیم اما در حال پیگیری هستیم که با مصوبههایی، استان کردستان از برخی موارد مستثنی شود.
استاندار کردستان همچنین در این نشست وعده داد یکی از جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان به صورت تخصصی به حوزه مهارت آموزی و فنی و حرفهای اختصاص یابد و با حضور کارآفرینان برگزار میشود.
استاندار کردستان در حاشیه این نشست از کارگاههای مرکز فنی و حرفهای شهید ورمقانی بازدید کرد.
نظر دهید