معاون تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:
آموزش های مهارتی فنی و حرفه ای نقش مهمی در توانمند سازی نیروی انسانی و خروج از فقر دارد
معاون تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مراسم گرامیداشت هفته مهارت در استان بوشهر بر نقش مهم آموزش های مهارتی فنی و حرفه ای در توانمندسازی نیروی انسانی و خروج از فقر تأکید کرد.
معاون تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مراسم گرامیداشت هفته مهارت در استان بوشهر بر نقش مهم آموزش های مهارتی فنی و حرفه ای در توانمندسازی نیروی انسانی و خروج از فقر تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر، سید حمید کلانتری، معاون تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر نقش مهم آموزش فنی و حرفه ای در توانمند سازی نیروی انسانی و خروج از فقر گفت: در بحث توسعه، باید به انسان های با مهارت که از مهارت های فنی و شغلی و مهارت برای تعامل با محیط و زندگی بهتر و مهارت برای دستیابی به فرصت های برابر برای دستیابی مواهب توسعه برخوردار هستند،توجه ویژه شود چرا که دستیابی به عدالت و رفع نابرابری و فراهم سازی فرصت های برابر تنها با مهارت آموزی ممکن خواهد شد.
وی افزود: اشتغال و مهارت آنچنان به هم تنیده اند که در همه جای دنیا این موضوع که نخست مهارت و سپس اشتغال و یا نخست اشتغال و سپس ارتقا مهارت، مطرح است.
کلانتری با اشاره بر ضرورت آموزش در ارتقاء کیفیت و بالا بردن راندمان تولید و بهره وری کار گفت: آموزش و مهارت آموزی از مولفه های مهم توسعه و محور رشد تعاونی ها است و باید در اولویت برنامه های تعاونی های استان بوشهر قرار گیرد.
وی مهارت آموزی را راه برون رفت از تله فقر دانست و افزود: برای برون رفت از تله فقر در جامعه نیاز داریم که گفتمان مهارت آموزی را در جامعه تسری دهیم.
کلانتری با بیان این که کشورهای تازه صنعتی شده و پیشرفته مسیر توسعه خود را با اتکا به نیروی انسانی ماهر طی کرده اند، اضافه کرد: توجه جدی به تربیت نیروی ماهر و تکیه به آنان توسعه ای فراگیر، عدالت افزا و توانمندساز را در همه اقشار اجتماعی ایجاد خواهد کرد.
معاون تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مهارت را در دستیابی به فرصت های برابر و کاهش نابرابری موثر خواند و اظهار کرد: مطالعه ها نشان می دهد کشورهایی که مسیر توسعه را پیموده اند به دلیل بهره گیری از نیروی انسانی ماهر بوده است و کشورهایی که بدون اتکا به نیروی انسانی ماهر به درآمد سرانه بالا رسیده اند، توسعه یافته محسوب نمی شوند.
نظر دهید