شعار سال
چهارشنبه 03 بهمن 1403
  • 1400/02/01 - 11:27
  • - تعداد بازدید: 1391
  • - تعداد بازدیدکننده: 84
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

5 هزار سرباز وظیفه در استان بوشهر آموزش های مهارتی را فرا گرفتند

مدير کل آموزش فني و حرفه اي استان بوشهر از ارایه آموزش های مهارتی به 5 هزار سرباز در سال 99 با هدف ارتقای سطح توانمندی سربازان وظیفه بعد از پایان خدمت و نقش موثر آنان در جامعه خبر داد.


 مدير کل آموزش فني و حرفه اي استان بوشهر از ارایه آموزش های مهارتی به 5 هزار سرباز در سال 99  با هدف ارتقای سطح توانمندی سربازان وظیفه بعد از پایان خدمت و نقش موثر آنان در جامعه خبر داد.


به گزارش روابط عمومي اداره کل آموزش فني و حرفه اي استان بوشهر، سرهنگ اکبر مهيمني مطلق،،  مدير منابع انساني سرباز سپاه امام صادق (ع)،  سربازی را یکی از ارکان دفاعی و امنیتی کشور خواند و خاطرنشان کرد: در کنار خدمت مقدس سربازی، آموزش مهارتی توسط اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر، بستر مناسبی برای این عزیزان درکنار آموزش‌های دفاعی و امنیتی برای ورود به بازار کار پس از اتمام خدمت سربازی را فراهم می‌سازد.


وي از تجهيز بيش از 10 کارگاه آموزشي و مهارتي براي سربازان در سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر خبر داد و افزود: جامعه را باید به سمت کارآفرین شدن، سوق دهیم که در این صورت شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی ناشی از بیکاری خواهیم بود.


مهيمني مطلق  با بیان اینکه مهم‌ترین خلاء جامعه امروز، نداشتن مهارت است، گفت: کارآفرینی، موتور متحرک اقتصادی و رفع نگرانی‌های اشتغال است و جوانان را باید بیشتر با روش‌های کارآفرینی آشنا کنیم.


 در ادامه این نشست عبدالمجيد دراهکي، مدیرکل استان، اظهار داشت؛  در سال گذشته 5 هزار سرباز با حضور در 475 دره آموزشي مهارت هاي فني و حرفه اي را در 134 حرفه آموزشي فرا گرفته اند.


دراهکی افزود: با برنامه‌ریزی انجام شده با وجود محدودیت‌های شیوع کرونا، سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای توانسته است با همکاری قرارگاه مهارت آموزی ستاد کل نیروهای مسلح، برای آموزش مهارت به سربازان گام های مثبتی بردارد.


وي با بيان اينکه برنامه ريزي براي آموزش 6 هزار سرباز وظيفه در سال جاري با همکاري قرارگاه مهارت صورت گرفته است، افزود: عنایت خاص مقام معظم رهبری به مهارت‌آموزی و حضور دو ساله سربازان در پادگان‌ها با وجود اوقات فراغت، فرصت ارزشمندی برای ارتقای سطح توانمندی جوانانی است که در این مسیر مقدس واقع می‌شوند تا پس از پایان خدمت برای قبول نقش‌های مطابق با نیاز جامعه از توانایی خوبی برخوردار باشند.


دراهکي با اشاره به اينکه 90درصد سربازان مهارت آموخته پس از فراغت از سربازي در همان مهارت فراگرفته جذب بازار کار مي شوند، افزود: آموزش هاي مهارتي در يگان هاي نظامي به دو صورت مهارت در کارگاه آموزشي و مهارت آموزي در محيط کار واقعي ارايه مي شود که در هر دو حالت مهارت هاي فني را بصورت کامل فرا مي گيرد.


مدير کل آموزش فني و حرفه اي بوشهر با اشاره به تنوع دوره‌های آموزشی اجرا شده برای سربازان چند نمونه از حرفه‌ها از جمله ايمني و بهداشت، پیرایشگر مردانه، کاربررایانه، تعمیر موتورخودروی بنزینی، آشپزی، سرویس و نگهداری خودرو، سیم کشی مدارهای پایه ساختمان (روکار و توکار)، لوله کش و نصاب وسایل بهداشتی، نانوایی نان سنتی ، جوشکاری و عکاس دیجیتال را نام برد.


دراهکي  با اشاره به اینکه اراده بر این است که تا پایان سال آینده تمام سربازان گواهینامه فنی و حرفه‌ای دریافت کنند،تصريح کرد: هرچند اجرای این طرح جامع مهارت‌آموزی سه ساله است و ما تفاهم نامه‌ای سه ساله با قرارگاه مهارت‌آموزی داریم، اما بنا را بر این گذاشتیم که با استفاده از ظرفیت‌های کافی و همکاری قرارگاه مهارت آموزي نیروهای مسلح و بهره‌مندی از تسهیلات برای بودن در موضع اشتغال، این کار انجام گیرد.


  • گروه خبری :
  • کد خبر : 86080
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب