شعار سال
چهارشنبه 26 دی 1403
  • 1401/10/04 - 15:38
  • - تعداد بازدید: 293
  • - تعداد بازدیدکننده: 291
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
نماینده ولی فقیه در خوزستان:

نماینده ولی فقیه در خوزستان: طرح های مهارتی مبتنی بر توسعه اشتغال و کسب درآمد اجرا شود.

شهرام ملایی هزاروندی (مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان خوزستان) و حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالنبی موسوی فرد (نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز) دیدار کرد.

نماینده ولی فقیه در خوزستان:
طرح های مهارتی مبتنی بر توسعه اشتغال و کسب درآمد اجرا شود.
شهرام ملایی هزاروندی (مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان خوزستان) و حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالنبی موسوی فرد (نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز) دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور به نقل از روابط عمومی استان خوزستان؛ در این دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالنبی موسوی فرد تأکید کرد: اجرای طرح مهارتی، مبتنی بر  توسعه اشتغال و کسب درآمد آینده، بهترین راه برای جوانان و خانواده رقم می‌زند.
موسوی فرد با اشاره به اینکه آموزش، نسبت به گذشته تغییر پیدا کرده و فرزندان آن زمان با کسب حرفه و شغل در چرخه اقتصاد خانوار، سهیم بود؛ گفت:سبک زندگی تغییر کرده و خانواده ها، مسیر زنذگی  فرزندان خود را به سمت مهارت سوق ندادند، درصورتی که اگر فرزند، مهارت داشته باشد؛ کمک حال خانواده در معیشت خواهد بود.
 وی عنوان کرد: مهارت و اراده به کار، لازم و ملزوم یکدیگر هستند؛ در واقع زمانی شغل و کسب و کار ایجاد می شود که علاوه بر مهارت، زمینه کار در آن باشد.
موسوی فرد با بیان اینکه فرهنگ مهارت آموزی، باید در بین خانوادها و جوانان نهادینه شود؛ عنوان کرد: با معرفی الگوهای  موفق مهارتی، کار و کارآفرینی در جامعه  مهارت آموزی نیز نهادینه  می شود.
شهرام ملایی هزاروندی  (مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان خوزستان) در این دیدار نیز ضمن بیان رسالت، اهداف  و گزارشی از وضعیت موجود و رویکرد آینده را ارائه و اظهار کرد: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان با 38مرکز آموزشی و بیش از1000آموزشگاه آزاد پتانسیل بسیارخوبی، برای مهارت آموزی و  توسعه اشتغال دارد.
وی به جایگاه ویژه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به عنوان کوتاه‌ترین مسیر اشتغال اشاره کرد و افزود: سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در گام دوم انقلاب، و برای توسعه مهارت و گره‌گشایی از معضل بیکاری، طرح جامع نهضت مهارت آموزی را در دستور کار خود قرار داده است و طرح‌های متعدد و متنوعی را اجرا خواهد کرد. ملایی هزاروندی، ادامه داد: به همین منظور طرح‌های کهاد و نخلستان، ویژه دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی اجرا خواهد شد  تا با فراگیری حرفه مهارتی مورد علاقه خود و کسب توانمندی مهارتی، تبدیل به کارآفرین شده و برای خود، کسب و کاری راه اندازی کنند.
ملایی هزاروندی، بیان کرد: هزینه های اجرای آموزش مهارتی و بروزرسانی تجهیزات و تهیه موادمصرفی بسیارسنگین است که ضرورت دارد با هم افزایی و تامل بین بخشی و اجرای مسئولیت اجتماعی، صنایع مهارت آموزی را توسعه داد و ماموریت محوله به نحوی شایسته انجام داد.
وی با اشاره به اینکه توسعه اشتغال از طریق مهارت‌آموزی صورت می‌گیرد، عنوان کرد: شغلی ایجاد نمی‌شود، مگر اینکه مهارت وجود داشته باشد؛ پس ضروری است، پیوست سند اشتغال، آموزش باشد.
ملایی هزاروندی، بیان کرد: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، پرهزینه، پرحوصله و تغییرپذیر هستند؛ بنابراین باید به شرکای آموزشی توجه کنیم.
وی خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه آموزش فنی و حرفه‌ای، وظیفه خود را در مناطق شهری ادا کرده، پس نیاز است، آموزش مهارتی به سمت مناطق کم برخوردار، مناطق محروم و روستایی سوق داده شود.

  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 94435
کلمات کلیدی
رفعت  خطیب
خبرنگار

رفعت خطیب

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب