نماینده مردم شریف شهرستانهای خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی: انتظار ما از آموزش فنی و حرفه ای این است که در بالفعل نمودن ظرفیت های مغفول مانده استان منشاء تحول باشد.
مهرداد ویسکرمی، نماینده مردم شریف شهرستانهای خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی با حشمت اله معتمدی، مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان دیدار و گفتگو کرد.
مهرداد ویسکرمی، نماینده مردم شریف شهرستانهای خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی با حشمت اله معتمدی مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان؛ حشمت اله معتمدی مدیر کل و مهرداد ویسکرمی نماینده مردم شریف شهرستانهای خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی، به راهکارهای برونرفت از کاستیها و موانع موجود در مسیر مهارتآموزی و ایجاد اشتغال به تبادل نظر پرداختند.
در این نشست، مهرداد ویسکرمی، با اشاره به ظرفیتهای تولیدی و صنعتی راکد در استان افزود: یکی از دغدغههای اصلی شخص بنده، بحث اشتغال است، که بخشی از آن ناشی از صنایع در خواب مانده استان است و این در حالی است که بالفعل شدن همه صنایع استان نیز، جوابگوی کامل جوانان جویای کار لرستان نخواهد بود، بنابراین زمینه اشتغال افراد را بایستی فراهم نمود، که لازمهی آن توانمند کردن افراد است که این مهم را آموزش فنی و حرفه ای بخوبی انجام میدهد.
ایشان در ادامه افزود: مهارتآموزی برای شخص بنده جایگاه والایی دارد. جوانان مدعی کار و بدون مهارت، با اخذ آموزشها و کسب مهارت از مراکز آموزش فنی و حرفه ای می توانند شغلی ایجاد نمایند.
ویسکرمی در ادامه ضمن تأکید بر فرهنگ سازی مهارت و حرفهآموزی اذعان کرد: نباید زمان را از دست داد، با توجه به ظرفیت و ثروتهای خدادادی لرستان بایستی آموزشهای مهارتی را به سمت آموزشهای نوین سوق داد و جوانان ماهر تربیت کنیم که در راستای ایجاد شغلهای بومی و درآمدزایی گام بردارند.
وی در ادامه گفت: قابلیت و پتانسیلهای ثروتآفرین استان، حتی در برخی موارد غنیتر از ذخایر نفتی است.
ویسکرمی در ادامه گفت: از مشکلات دیگر جامعه امروز رو به فزونی یافتن بانوان بدون شغل در سطح استان است که در مرتفع سازی این امر، آموزشهای فنی و حرفه ای بسیار موثر بوده و میتواند از گسترش آسیبهای اجتماعی جلوگیری کند.
ایشان در ادامه ضمن تأکید به همگام و همراهسازی دستگاههای اجرایی در راستای رونق کسب و کار در استان، اظهار داشت: معتقدم در حوزه اقتصاد استان، باید به فرهنگ سنتی و فطری خودمان برگردیم و به استفاده مشترک از امکانات همدیگر روی آوریم. بایستی به سمتی برویم که با استفاده از دانش و تخصص مربیان آموزش فنی و حرفه ای استان ،امکانات و تجهیزات سایر ارگانها و با حمایت نهادهای حمایتی و دادن تسهیلات به متقاضیان مهارتی و کارآفرینان، به رونق و شکوفایی امر اشتغال در استان کمک کنیم.
در ادامه این دیدار سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان در راستای تسهیل اشتغالآفرینی در مسیر آموزش و مهارتآموزی افراد جویای کار، ضمن پیشنهاد ایجاد قرارگاه مهارتی با حضور ۱۵ نهاد همراه و حمایتی در استان، خواستار تعامل و همراهی نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی شد و بیان داشت: اعتقادی به مدیریت پشت میزنشینی ندارم و در این برهه، توفیق خدمت در دولت مردمی و جهادی را دارم و خود را سرباز و خادم مردم میدانم.
معتمدی، در پایان با اشاره به اینکه در حال راه اندازی مرکز کارآفرینی و مهارتهای کسب و کار در استان هستیم، افزود: همکاران من نهایت تلاش و همراهی را با افراد جویای کار، از آموزش گرفته تا مشاوره شغلی و توانمندسازی کارآموزان و ایجاد اشتغال پایدار، خواهند داشت.
نظر دهید