شعار سال
جمعه 05 بهمن 1403
  • 1399/05/07 - 14:31
  • - تعداد بازدید: 3328
  • - تعداد بازدیدکننده: 239
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور: بیش از 240 دانشگاه در سراسر کشور مجوز مرکز مهارت آموزی و مشاوره شغلی دریافت کرده اند

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، وبیناری به مناسبت هفته ملی مهارت به میزبانی دانشگاه علوم اسلامی رضوی و با حضور مسئولین سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و قرارگاه مهارت آموزی ستاد کل نیروهای مسلح در روز 7 مرداد ماه 1399 برگزارشد.

علیرضا حاتم زاده، معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، بعنوان یکی از مدعوین در این وبینار گفت: مراکز مهارت آموزی و مشاوره شغلی با هدف توانمندسازی دانشجویان ایجاد شده اند. وی همچنین ادامه داد: بیش از 240 دانشگاه در سراسر کشور از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور مجوز مرکز مهارت آموزی و مشاوره شغلی دریافت کرده اند.


حاتم زاده همچنین به تولید 200 عنوان فیلم آموزش مهارتی اشاره کرد و گفت: در این شرایط خاص از کشور، سازمان به تولید فیلم های آموزشی روی آورده که از آموزش های خانگی تا آموزش های حوزه کشاورزی را در بردارد. معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در پاسخ به این سوال که مدارک آموزش فنی و حرفه ای برای صدور پروانه کسب لازم است یا خیر؟ اظهار کرد: براساس ماده 13 قانون نظام صنفی برای دریافت پروانه کسب لازم است مهارت فنی و حرفه ای اخذ شود. وی با بیان این موضوع که گواهینامه های فنی و حرفه ای براساس  مجوزی که از سازمان جهانی کار و بر اساس آخرین اصلاحات طبقه بندی استاندارد بین المللی مشاغل صادر می شود گفت : مدارک صادره از سازمان آموزش فنی و حرفه ای مزایا و اعتبار داخلی و خارجی دارد.


حاتم زاده با تاکید بر قانون الزام فراگیری آموزش های فنی و حرفه ای به این نکته اشاره کرد که هر کس در هر شرایطی می خواهد به اشتغال برسد باید گواهینامه فنی و حرفه ای دریافت کند.


معاون آموزش سازمان فنی و حرفه ای افزود: در حوزه تدوین استانداردهای آموزشی، آماده همکاری با سازمان های مختلف هستیم.


وی ادامه داد: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور متولی آموزش های غیر رسمی است و گروه های هدف مختلف بدون هیچ محدودیتی از آموزش های ارائه شده توسط سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بهره مند می شوند.


 علیرضا حاتم زاده مخاطبین سازمان را 17 گروه هدف بر شمرد و بیان کرد: مدل آموزشی در نظام آموزش های غیر رسمی خاستگاهش بازار کار است و برخلاف آموزش های رسمی، تحلیل بازار کار و تحلیل فرصت های موجود مبنای برنامه ریزی آموزشی است.


  


سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور نقش بسزایی در ارائه آموزش های مهارتی به سربازان ایفا کرده است


 سردار مهدی فرحی، رئیس قرارگاه مهارت آموزی ستاد کل نیروهای مسلح در این وبینار گفت: بیش از 50 درصد کارکنان وظیفه دارای مدراک دانشگاهی هستند و قرارگاه مهارت آموزی با عنایت به تاکیدات رهبر انقلاب برای توانمندسازی سربازان تشکیل شده است و در این راستا سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور نقش بسزایی در ارائه آموزشهای مهارتی به سربازان ایفا کرده است.


 فرحی همچنین افزود: مقام معظم رهبری بیش از 170 تدبیر در خصوص دوران سربازی دارند که 52 درصد از این تدابیر در مورد توانمندسازی و آموزش های مهارتی سربازان می باشد.


وی ادامه داد: هدایت ، توانمند سازی و حمایت تا رسیدن به شغل، هدف اصلی تشکیل قرارگاه مهارت آموزی است و مهارت آموزی زمانی معنادار است که منجر به اشتغال شود. فرحی اظهار داشت: قرارگاه مهارت آموزی در یک برنامه منسجم 5 ساله از سال 1396 طوری برنامه ریزی کرده است که در سال 1401، صد درصد کارکنان وظیفه در کنار مهارت های عمومی، مهارت تخصصی هم بیآموزند.


رئیس قرارگاه مهارت آموزی مهارت در خصوص آموزش به سربازان طلاب گفت: حدود 25 مهارت در حوزه طلاب وجود دارد که قرارگاه به آن پرداخته است.


سردار فرحی در پایان گفت: نقشه راهی در این مسیر ترسیم شده است و مطابق این نقشه باید 30 درصد آموزشها به اشتغال ختم شود.


 

  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 84060
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب