شعار سال
دوشنبه 01 بهمن 1403
  • 1400/11/02 - 09:14
  • - تعداد بازدید: 1113
  • - تعداد بازدیدکننده: 74
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مدیرکل دفتر نظارت، بهسازی و هدایت شغلی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور: توسعه بی رویه مراکز فنی و حرفه ای موجب پایین آمدن کیفیت آموزش‌ها می شود

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به نقل از روابط عمومی آموزش فنی و حرفه ای گیلان، علیرضا طاهر پور در نشست با عباس جمادی سرپرست اداره کل و کارشناسان فنی و حرفه ای استان، بر تعامل صنعت و آموزش فنی و حرفه ای در جهت توسعه اقتصادي کشور تاکید نمود.

 


به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به نقل از روابط عمومی آموزش فنی و حرفه ای استان گیلان، علیرضا طاهر پور در نشست با  عباس جمادی، سرپرست اداره کل و کارشناسان فنی و حرفه ای استان، بر تعامل صنعت و آموزش فنی و حرفه ای در جهت توسعه اقتصادي کشور تاکید نمود.


مدیرکل دفتر نظارت، بهسازی و هدایت شغلی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، با تاکید بر این مطلب که، توسعه بی رویه مراکز موجب پایین آمدن کیفیت آموزش‌ها می شود اظهارداشت: اجازه ندهیم تا با مداخلات غیرکارشناسی و محلی زیر ساخت فنی و حرفه ای بی جهت توسعه یابد و برنامه ریزی لازم صورت پذیرد تا عرضه و تقاضای ارایه آموزش های مهارتی با همکاری شرکای آموزشی به توازن برسد.


علیرضا طاهر پور صنايع را شريک مهم آموزش فني و حرفه اي در جهت تربيت نيروي ماهر دانست و گفت: توسعه آموزش‌های بازار محور مهارتی با تعامل بخش صنعت موجب کاهش مشکلات بیکاری و جلوگیری از هدر رفتن سرمایه های ملی و کمک به اقتصاد کلان کشور می شود.


وی در ادامه بیان داشت: بروزرسانی کارگاه‌ها با توجه به سرعت بالای تکنولوژی، نمی‌تواند کیفیت آموزش های مهارتی را بالا ببرد و نیاز سنجی لازم صورت گیرد تا با توجه به نیازسنجی منطقه ای، حرفه های مورد نیاز صنایع و صنوف آموزش داده شود.


سرپرست اداره کل آموزش فني و حرفه اي استان گیلان هم ظرفیت های آموزش فنی و حرفه ای را جهت تربیت نیروی ماهر بسیار بالا دانست و اظهار کرد: مراکز جوار کارگاهي با همکاري صنايع استان براي ارتقاء مهارت شاغلين در شرکت‌های صنعتی و مراکز هتل داری استان اعطا شد.


عباس جمادی، بر تعامل بین همه دستگاه‌های مرتبط با عرضه نیروی ماهر تاکید کرد و گفت: درصد بالای بیکاری امروز در جامعه تخت تاثیر عوامل مختلفی باشد اما مهمترین علت آن تکیه جوانان و خانواده ها به مدارک دانشگاهی و بی توجهی به مهارت آموزی است که مي تواند همکاري صنعت و آموزش فني و حرفه اي جهت اشتغال جوانان گامي مهم در جهت توسعه اشتغال باشد.


 

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 87560
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب