شعار سال
جمعه 05 بهمن 1403
  • 1399/03/24 - 11:22
  • - تعداد بازدید: 1645
  • - تعداد بازدیدکننده: 66
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان؛

کارآفرینان در عرصه ایجاد زنجیره ارزش ورود کنند

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندارکردستان در جلسه کارگروه ارتقاء اقتصادی و مشارکت های مردمی ستاد بازآفرینی استان گفت: کارآفرینان در عرصه ایجاد زنجیره ارزش ورود کنند.


معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندارکردستان در جلسه کارگروه ارتقاء اقتصادی و مشارکت های مردمی ستاد بازآفرینی استان گفت: کارآفرینان در عرصه ایجاد زنجیره ارزش ورود کنند.


به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان؛ خالد جعفری، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندارکردستان، در جلسه کارگروه ارتقاء اقتصادی و مشارکت های مردمی ستاد بازآفرینی استان، بر لزوم همکاری و هم افزایی دستگاه ها در راستای ایجاد اشتغال و ارتقاء معیشت ساکنان محلات حاشیه نشین شهرهای استان تاکید کرد.


 معاون اقتصادی استاندار، با اشاره به اینکه بخش زیادی از بیکاری و مشاغل کاذب، مربوط به محلات حاشیه نشین است، افزود: ارائه آموزش های مهارتی در راستای ایجاد اشتغال در محلات حاشیه نشین شهرهای کردستان، ورود کارآفرینان به عرصه ایجاد زنجیره ارزش، از آموزش تا بازاریابی و حتی صادرات را در رفع بیکاری در این مناطق بسیار موثر دانست.


جعفری در ادامه اظهار داشت: در کردستان ظرفیت های فراوانی وجود دارد که با کمی تلاش بیشتر می توانیم تغییرات بزرگی ایجاد کنیم بنابراین لازم است تسهیلات در اختیار را به سمت و سوی ایجاد مشاغل خانگی هدایت کنیم.


در ادامه این جلسه سید جمیل احمدی،  دبیرکارگروه ارتقاء اقتصادی و مشارکت های مردمی و تسهیلات ستاد بازآفرینی شهری و مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان،  با اشاره به ارائه آموزش های مهارتی در سکونتگاه های غیررسمی توسط اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان بیان داشت : از سال 1392 ارائه آموزش های مهارتی در سکونتگاه های غیررسمی به عنوان بخشی از برنامه کاری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در دستور کار قرار گرفت .


وی افزود : در ابتدا اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان دو شهرستان سنندج و مریوان را به عنوان پایلوت بخش ارائه آموزش های مهارتی در سکونتگاه های غیررسمی انتخاب کرد که در حال حاضر شش شهرستان در سطح استان تحت پوشش آموزش های مهارتی در بخش سکونتگاه های غیررسمی قرار گرفته اند.


مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان بیان داشت : در طول این مدت 6500 نفر از ساکنین سکونتگاه های غیررسمی با اولویت زنان در معرض آسیب های اجتماعی از فراگیری آموزش های مهارتی بهره مند شدند که خوشبختانه اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان سومین استان موفق کشور در امر ارائه آموزش های مهارتی در سکونتگاه های غیررسمی بوده است که توانسته است در 16 رشته و 51 حرفه زیر مجموعه های این رشته ها آموزش های خود را ارایه کند.


احمدی گفت : اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان با برنامه ریزی دقیق و همکاری و تعامل با سمن ها و نهاد های مردمی و انجام مطالعات میدانی و تدوین دو طرح چارچوب کسب و کار های خرد در سکونتگاه های غیررسمی و توانمند سازی ساکنین سکونتگاه های غیررسمی از طریق آموزش های مهارتی توانسته است با شناسایی جامعه هدف و نیاز بازار کار و انطباق آن با آموزش های مهارتی ارائه شده نقش مهم و بسزایی را در ایجاد اشتغال مولد و پایدار برای ساکنین سکونتگاه های غیررسمی و کمک به معیشت این خانوارها ایجاد کند.


این مقام مسئول اظهار داشت: در بحث اقدامات ملی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان در بخش سکونتگاه های غیررسمی می توان به انعقاد تفاهم نامه همکاری سه جانبه میان وزارت کشور، سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و معاونت امور زنان ریاست جمهوری که از سال 1397 در استان کردستان اجرایی شد و در فاز نخست این پروژه 400 نفر از زنان بی سرپرست و بد سرسپرست استان از آموزش های مهارتی بهره مند شدند .


دبیرکارگروه ارتقاء اقتصادی و مشارکت های مردمی و تسهیلات ستاد بازآفرینی شهری با اشاره به بازخورد نتیجه آموزش های مهارتی در سکونتگاه های غیررسمی گفت : خوشبختانه با رصد صورت گرفته توسط اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان متوجه جذب و قرار گیری افراد تحت پوشش قرار گرفته آموزش های مهارتی در بازار کار و توانمند سازی این افراد شدیم که این اداره کل آمادگی لازم را برای توسعه و گسترش آموزش های مهارتی با تعامل و همکاری سایر دستگاه های اجرایی ذیربط را دارد .


  • گروه خبری :
  • کد خبر : 83752
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب