شعار سال
شنبه 29 دی 1403
  • 1401/03/22 - 14:51
  • - تعداد بازدید: 421
  • - تعداد بازدیدکننده: 69
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

مدیرکل آموزش فنی ‌‌حرفه ای خراسان شمالی: تغییر نگاه آموزشگاه های فنی و حرفه اب آزاد از « بازاریابی» به « بازارسازی» همراه با تنوع بخشی آموزشی؛ راهی برای احیای آموزشگاه های آزاد

مدیر کل آموزش فنی و ‌‌حرفه ای خراسان شمالی در دومین جلسه شورای اداری استان به میزبانی مرکز جاجرم ، با تاکید بر تلاش در راستای احیا و پایدار نمودن آموزشگاه های آزاد گفت: تغییر نگاه آموزشگاه های آزاد از «بازاریابی» به «بازار سازی»، تنوع بخشی در رشته های آموزشی و توجه به «زیست بوم، مشاغل آینده و مزیت سنجی» به احیای آموزشگاه های آزاد کمک می کند.


مدیر کل آموزش فنی و ‌‌حرفه ای خراسان شمالی در دومین جلسه شورای اداری استان به میزبانی مرکز جاجرم ، با تاکید بر تلاش در راستای احیا و پایدار نمودن آموزشگاه های آزاد گفت: تغییر نگاه آموزشگاه های آزاد از «بازاریابی» به  «بازار سازی»، تنوع بخشی در رشته های آموزشی و توجه به «زیست بوم، مشاغل آینده  و مزیت سنجی» به احیای آموزشگاه های آزاد کمک می کند.


به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان خراسان شمالی؛ «مهدی رحمدل» با تأکید بر تغییر نگرش گفت: تغییر همیشه با چالش همراه است اما امری اجتناب ناپذیر و منشا تحول است و آینده نگری و برنامه ریزی با تغییر نگرش امکان پذیر خواهد بود.


رحمدل، با بیان اینکه یکی از مهارت‌های مدنظر برای متولیان مهارت، تغییر در نگرش و روشهای انجام کار است افزود: باتوجه به رشد تکنولوژی و فناوری، کارکردن به سبک و سیاق گذشته محکوم به شکست خواهد بود و ناگزیر به تغییر در نگاه، نگرش، رفتار و عمل هستیم .


وی خاطرنشان کرد: درآموزش های مهارتی می بایست از تکنولوژی لازم و دانش بنیان استفاده کرد و برای این کار باید برنامه داشت .


اقتدار ما از مرز تاثیرگذاری می گذرد؛ هر موقع تاثیرگذار بودید مقتدر هستید


مدیر کل آموزش فنی و ‌‌حرفه ای خراسان شمالی با اشاره به اینکه در مشاغل دانش بنیان تاکید بر «نیروی انسانی ماهر و متخصص» است افزود: هر شغلی که انتخاب می کنیم می بایست آنقدر قوی ظاهر شویم  و توانمندی، مهارت و تخصص انجام کار ما به حدی تاثیر گذار باشد که با عدم حضورمان، انجام آن کار میسر نباشد .


مهدی رحمدل، با بیان اینکه  زمانی بهره وری اتفاق می افتد که نیروی انسانی توانمند باشد اظهارداشت: عنصری ترین مولفه تولید «نیروی انسانی» است و ما می‌بایست چهره جدیدی از تولید که هم اشتغال آفرین و هم دانش بنیان باشد را به مردم معرفی کنیم .


وی افزود: مقام معظم رهبری با نگاهی هوشمندانه، مسیر شعار سال را «حول محور اقتصاد»  قرار می دهد؛ لذا توجه به شعار سال و تفکر در جهت شیوه های مختلف اجرایی شدن آن ضروری است .


رحمدل، با تأکید برهم افزایی با شرکای اجتماعی اذعان داشت: هم افزایی با شرکای اجتماعی در سازمان آموزش فنی و حرفه ای یک راهبرد است که می بایست از شعار به شعور و عمل تبدیل و ارتباط تنگاتنگ با شرکای اجتماعی بیش از پیش جدی گرفته شود .


وی خواست تا در همه جلسات و تعامل با دستگاه های اجرایی و شرکای مهارتی بر تعالی شأن ‌و جایگاه مهارت آموزی در جامعه تاکید گردد.


رحمدل افزود : در بحث اشتغال ، وظیفه سازمان سنگین است و لازم است تا از همه ظرفیتها برای اجرایی شدن و تکمیل زنجیره اشتغال استفاده گردد.


مدیر کل آموزش فنی و ‌‌حرفه ای خراسان شمالی، شعار جهانی مهارت را « مهارت برای تغییر» عنوان و بر جدی گرفتن مسابقات ملی مهارت بعنوان ویترین سازمان تاکید کرد و گفت: المپیاد ملی جوش به میزبانی استان خراسان شمالی برگزار خواهد شد .


مهدی رحمدل در ادامه شاخص های ارزیابی ادارات کل را ضریب بهره وری از کارگاه ها، ضریب جذب و نگهداشت کارآموز، رهگیری اشتغال بر اساس نفر-اشتغال ، تنوع حرفه آموزشی، اجرای دوره ها بر اساس تفاهم نامه، تطبیق دوره ها با رتبه های طرح تکاپو، عدم موازی بودن با بخش خصوصی، استفاده حداکثری از ظرفیت بومی، بازدید میدانی، ورود اطلاعات صحیح در پورتال، بسط و توسعه کارآموزی در محیط کار واقعی، آموزش های مناطق مرزی و محروم، مراکز کارآفرینی و کسب و کار رویدادهای استارتاپ، طرح تابستان محور و ... عنوان کرد .


وی همچنین بر اهمیت کیفیت آزمون و آزمونگران، گزارش خبری از فعالیت ها و تبیین و تشریح برنامه ها، تبلیغ و توسعه مشاغل کم سرمایه بر مهارت محور، انعقاد و اجرای تفاهم نامه با دستگاه های اجرایی، اهمیت صلاحیت حرفه ای در مصاحبه ها، تبلیغ و فرهنگ سازی سامانه های «مام» و «سام»، بازنگری در بخش آموزش دوگانه، آموزش های منطبق با طرح تکاپو، برنامه ریزی برای عدالت جنسیتی و عدالت آموزشی، توسعه کمی آموزشی مبتنی بر آمایش سرزمین و زیست بوم،  مراکز جوار کارگاهی، تعامل با شرکای مهارتی،  پیگیری جذب و مشارکت خیرین مهارتی، ساماندهی نیروی انسانی و ... تاکید کرد .


وی از اجرای  طرح ها و برنامه های تحولی بخش خصوصی از جمله: طرح مدرسه در کارگاه، طرح ناظر معین، موضوع بیمه ارزان قیمت (یارانه مهارتی) تسهیل در فرایند صدور مجوز، سامانه مربیان با صدور آیدی، توسعه دانش کسب و کار MBA و DBA برای موسسین جدید، برون سپاری و واگذاری امور به بخش خصوصی خبر داد.


گفتنی است دومین جلسه شورای اداری استان در سال 1401 با حضور مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای خراسان شمالی، معاونین و روسای ادارات ‌واحد های ستادی و‌مراکز آموزشی سطح استان به میزبانی مرکز شهرستان جاجرم برگزار شد.


طی این جلسه، معاونین، روسای ادارات و واحدهای ستادی و مراکز آموزشی ضمن ارائه عملکرد و بیان مشکلات و پیشنهادات، به بیان برنامه ها پرداختند.


  • گروه خبری :
  • کد خبر : 91427
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب