شعار سال
شنبه 29 دی 1403
  • 1401/02/20 - 12:57
  • - تعداد بازدید: 1130
  • - تعداد بازدیدکننده: 251
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: در زمینه ترویج فرهنگ مهارت آموزی نیازمند فعالیت‌های بیش‌تر هستیم/ لزوم فعالیت بیش‌تر در زمینه ترویج فرهنگ مهارت آموزی

غلامحسین حسینی‌نیا در دیدار با آیت الله سید محمد سعیدی امام جمعه قم و تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) که صبح امروز در سالن جلسات محراب برگزار شد، با اشاره به دیدار با رهبری به مناسبت هفته کار و کارگر، گفت: مقام معظم رهبری موضوع مهارت افزایی کارگر را یک امر حیاتی یاد کردند.


غلامحسین حسینی‌نیا در دیدار با آیت الله سید محمد سعیدی امام جمعه قم و تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) که صبح امروز در سالن جلسات محراب برگزار شد، با اشاره به دیدار با رهبری به مناسبت هفته کار و کارگر، گفت: مقام معظم رهبری موضوع مهارت افزایی کارگر را یک امر حیاتی یاد کردند.


به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور،وی با بیان اینکه در گام نخست انقلاب نهضت سوادآموزی مطرح بود، عنوان کرد: در گام بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی نیز موضوع مهارت آموزی مورد تاکید است.


رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با اشاره به اینکه دانش آموزان، سربازان، زندانیان، افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و ... جامعه هدف مهارت آموزی هستند، عنوان کرد: طی بررسی‌های انجام شده 15 شغل به عنوان مشاغلی که نیازمند مهارت هستند شناسایی شدند و این مشاغل برای شروع به کار نیازمند سرمایه زیادی نیستند و اصل موضوع «مهارت و توانمندی» است.


وی حرفه آینه کاری را نمونه این مشاغل یاد کرد و گفت:برنامه‌های متنوعی نیز برای دانشجویان و فارغ التحصیلان نیز داریم که باتوجه به عدم کاربردی بودن آموزش‌های دانشگاهی می‌تواند تاثیر بسیاری بر مهارت آموزی فارغ التحصیلان و دستیابی به شغل داشته باشد.


حسینی‌نیا با اشاره به اینکه 500 هزار فرصت شغلی در حوزه فناوری اطلاعات وجود دارد، خاطرنشان کرد: خوشبختانه جمهوری اسلامی ایران در طول سالیان گذشته اهتمام لازم نسبت به توسعه زیرساخت‌ها داشته است که امروزه از آن‌ها به عنوان یکی از سرمایه‌های ارزشمند نظام شناخته می‌شوند.


وی با بیان اینکه در زمینه ترویج فرهنگ مهارت آموزی نیازمند فعالیت‌های بیش‌تر هستیم، تصریح کرد: در این راستا ائمه جمعه به عنوان افرادی که رهبری افکار مردم را در دست دارند می‌توانند تاثیر بسیار بالایی داشته باشند.


معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به راه‌اندازی مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای ویژه طلاب، بیان کرد: این مهارت افزایی در زمینه تامین معاش طلاب در کنار شهریه می‌تواند موثر باشد.


وی با بیان اینکه همچنین مهارت داشتن طلاب به عنوان افراد الگو در جامعه تاثیر گذار است، ابراز کرد: امیدواریم در استان قم نیز بتوانیم مانند مشهد این مرکز آموزش ویژه طلاب را راه‌اندازی کنیم.


امام جمعه قم:


فعالیت فنی و حرفه‌ای در مسیر امام زمان(عج) است/تنها علم کاربردی و نتیجه بخش مورد تایید اسلام است


آیت الله سید محمد سعیدی، امام جمعه قم نیزدر دیدار با حسینی‌نیا، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور ضمن عرض تسلیت به مناسبت سالروز تخریب قبور ائمه بقیع، اظهار کرد: عرصه علم در نگاه اسلام یک عرصه علم کاربردی و نتیجه بخش است.


آیت الله سعیدی بیان کرد: سازمان فنی و حرفه‌ای با آموزش‌های خود در عرصه ایجاد جامعه مهدوی تلاش می‌کند.


همچنین با بیان اینکه یک علمی که تنها در ذهن باشد و جایگاهی در زندگی انسان نداشته باشد در اسلام وجود ندارد، مطرح کرد: حتی اعتقاد به خداوند و احکام بدون اینکه نسبت به انجام آن‌ها اهتمام داشته باشند نیز مورد قبول نیست.


نماینده ولی فقیه در استان قم با اشاره به اینکه علم در اندیشه اسلام یک سرمایه اثر بخش و کاربردی است، عنوان کرد: علم بی‌اثر و بی‌نتیجه به عنوان یکی از ابزارهای دشمن است که در گذشته نیز جزو توطعه‌های دشمن بوده است.


وی با بیان اینکه در زمان طاغوت فارغ التحصیلان ما نمی‌توانستند نیاز کشور را رفع کنند و نیازمند نیروهای خارجی بودیم، خاطرنشان کرد: در روایات آمده است که زکات علم به نشر دادن آن است.


سعیدی با اشاره به اینکه خود فرد عالم نیز باید علم را در نفس خود پیاده کند، تصریح کرد: هم عالمان دین و هم عالمان علوم جدید باید دارای علم نافع باشند یعنی علمی که هم برای انسان و هم برای دیگران منفعت داشته باشد.


وی با بیان اینکه افق ما حکومت جهانی امام زمان(عج) است، یادآور شد: در زمان ظهور نیز تمام مردم باید تلاش داشته باشند و زحمت بکشند درنتیجه در جامعه اسلامی باید همه‌گان عالم باشند.


  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 91233
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب