در بازدید سرپرست آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان شرقی از بزرگترین شرکت شتاب دهنده کسب و کارهای نوپا عنوان شد: نقش آفرینی جدی کارگران دارای مهارت در افزایش بهره وری صنایع
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، از بزرگترین شرکت شتابدهنده کسب و کارهای نوپا، تولیدکننده بردهای الکترونیک لوازم خانگی در ایران (صنایع صبح پارلار) بازدید بعمل آورد.
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، از بزرگترین شرکت شتابدهنده کسب و کارهای نوپا، تولیدکننده بردهای الکترونیک لوازم خانگی در ایران (صنایع صبح پارلار) بازدید بعمل آورد.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفهای استانآذربایجان شرقی، علی مشایخی، به همراه هیات همراه در بازدیدی از شرکت صنایع صبح پارلار آسیا، بزرگترین تولیدکننده بردهای الکترونیکی لوازم خانگی از نزدیک در جریان روند فعالیتهای تولیدی و تحقیقاتی این شرکت قرار گرفت.
جعفر صبحی، مدیرعامل این شرکت ضمن خوش آمدگویی گفت: در حال حاضر در مجموعه پارلار تعداد 250 نوع محصول الکترونیکی در زمینه های مختلف مانند سیستمهای کنترلر و نمایشگر لوازم خانگی، اتوماسیونهای صنعتی و خودروسازی طراحی و تولید می شود.
وی در ادامه افزود: این شرکت همچنین به عنوان شتابدهنده کسب و کارهای نوپا نیز مشغول فعالیت بوده و در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی مستقر شده است.
وی با اشاره به تعداد کارکنان این شرکت که بیشتر آنان را فارغالتحصیل و نخبگان دانشگاهی در رشتههای مختلفی چون؛ مهندسی برق، مکانیک، فناوری اطلاعات تشکیل می دهند، گفت: براساس تجربه کاری، برگزاری دورههای مهارتی برای تکنسینها و کارگران شاغل در مجموعه در بهرهوری و افزایش بازدهی آنان تاثیر زیادی داشته است.
وی ضمن قدردانی از فعالیتهای صورت گرفته در اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان، تربیت نیروی کار ماهر و متخصص و تکنسینهای برجسته را از مهمترین کارهای این اداره کل برشمرد.
در این دیدار، علی مشایخی با اشاره به گستره آموزشهای مهارتی و وجود مراکز آموزش فنی و حرفه ای با تجهیزات و امکانات مناسب و بهرهگیری از تکنولوژی های به روز در این کارگاههای آموزشی افزود: در مجموعه مرکز آموزش فنی و حرفهای شماره سه تبریز که متولی آموزشهای نوین مهارتی است؛ بیش از 80 درصد مراجعهکنندگان فارغالتحصیلان دانشگاهی و یا دانشجویان مشغول به تحصیل می باشند.
وی با اشاره به استقرار برخی مراکز رشد واحدهای فناورانه در مراکز آموزش فنی و حرفهای، تعامل و همکاری و ایجاد فضای اشتراکی باز آموزشی را در روند اشاعه آموزشهای فنی و حرفهای و سمت و سو گرفتن این آموزشها از سنتی به آموزشهای نو را حرکتی سازنده برشمرد.
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان شرقی ارتباط این اداره کل را با جامعه صنعت و کارگاههای تولیدی بسیار خوب ارزیابی کرد و ایجاد مراکز جوار و بین کارگاهی و نیز ارائه آموزش های دوگانه را از طرح های موفق در مهارت افزایی شاغلین در صنعت دانست.
در این دیدار دو طرف بر تعامل همه جانبه و تدوین استاندارد های آموزشی به خصوص مهندسی برق مجموعه پارلار تاکید کرد.
صبحی، مدیرعامل شرکت پارلا الکتریک از تجهیز کارگاه iot مرکز نوآوری مهارت و سنجش صلاحیت حرفه ای اداره کل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان شرقی خبر داد.
نظر دهید