نماینده استان بوشهر در شورای عالی استان:
توسعه مهارتهای فنی و حرفهای زمینه ساز جهش تولید در هر جامعه اي است
نماینده استان بوشهر در شورای عالی استان گفت: پیش نیاز جهش تولید توسعه مهارتهای فنی و حرفهای است که بايد با جديت دراین استان دنبال شود.
نماینده استان بوشهر در شورای عالی استان گفت: پیش نیاز جهش تولید توسعه مهارتهای فنی و حرفهای است که بايد با جديت دراین استان دنبال شود.
به گزارش روابط عمومي اداره کل آموزش فني و حرفه اي استان بوشهر، سید علی اکبر فاطمی، نماینده استان ، در نشست با مدير کل آموزش فني و حرفه اي، بیان کرد: مهارت باید به فراگیران حتی محصلان آموزش داده شود تا بتوانند به راحتی وارد بازار کار شوند.
وي با اشاره به ظرفيت هاي استان بوشهر در حوزه هاي صنعتي، کشاورزي، دريايي و گردشگري، افزود: در شرایط امروزی آموزش صرف فنی نمیتواند ما را موفق کند و مهارتهای کسب و کار، تجارت الکترونیک و اخلاق در کنار آن باید آموزش داده شود تا بتوانيم از اين همه ظرفيت در حوزه اشتغالزايي استفاده کنيم.
فاطمي با اشاره به اينکه استان بوشهر با اين همه ظرفيت در رده استان هاي محروم است،تاکيد کرد: در استان بوشهر باید به دنبال اجرایی کردن سند توسعه مهارتی باشیم و باید نیاز شهرستانها بر اساس بازار کار دیده شود.
نماينده استان بوشهر در شوراي عالي استان ها اظهار داشت: مراکز فنی و حرفه ای در کارآفرینی و اشتغال نقش موثری دارند و باید با ارائه آموزشهای علمی و عملی بخش اصلی مهارت مورد نیاز بازار کار را تامین کنند.
در ادامه این نشست عبدالمجيد دراهکي، مدير کل آموزش فني و حرفه اي استان بوشهر نيز با بيان اينکه توسعه فرهنگ مهارت آموزی و مهارت افزایی در راستای ارتقای وزن اجتماعی مهارت در بین جوانان استان با همکاري مسئولين استاني بیشتر پیگیری شود، گفت: آموزشهاي مهارتي خلاهای توسعه پایدار را رفع و کمبود جامعه در خصوص نیروی کار، بازدهی و بهرهوری نیروی اشتغال را نیز جبران میکند.
عبدالمجيد دراهکي با اشاره به فعاليت 15 مرکز دولتي و 180 آموزشگاه بخش خصوصي در بحث مهارت آموزي در استان بوشهر ،اظهار داشت: آموزشهای مهارتی علمی است که به توسعه کمک میکند و منجر به ایجاد ثروت میشود و باید مهارتهای فن آور جدید را با حمايت مسئولين استاني وارد چرخه مهارت کرد.
وي با تاکيد بر اينکه آموزشهای مهارتی به عنوان یک راهبرد درون زا توسعه نقش موثری در رفع فقر دارد، اظهار کرد: آموزشهای مهارتی زیرساختی برای توسعه این استان است و تمام تلاش خود را در راستای توسعه و گسترش بیش از پیش آموزشهای مهارتی از لحاظ فیزیکی و ساختاری با همکاري همه دستگاه هاي اجرايي به کار خواهیم بست.
دراهکي با اشاره به تدوین سند توسعه آموزشهای مهارتی با رویکرد محلی و منطقهای توسط اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان، اظهار داشت: این سند که با همکاری دهیاریها و تائید فرمانداران، صنايع، اصناف، پادگان هاي نظامي و زندان ها سطح استان با نگاهی به وضعیت و پتانسیلهای اشتغال زایی در هر شهرستان تدوین شده است از نيمه دوم سال جاری به کلیه مراکز آموزش فنی و حرفهای در سطح استان ابلاغ و اجرایی خواهد شد.
نظر دهید