شعار سال
پنجشنبه 04 بهمن 1403
  • 1399/12/20 - 12:10
  • - تعداد بازدید: 1407
  • - تعداد بازدیدکننده: 82
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری زنجان:

آموزش های مهارتی باعث ارتقای توانمندی جامعه و کاهش فقر در جامعه می‌شود

آبی پور، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری زنجان در سومین جلسه‌ی شوراي مهارت استان گفت: آموزش های مهارتی باعث ارتقای توانمندی و کاهش فقر در جامعه می‌شود


آبی پور، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری زنجان در سومین جلسه شورای مهارت استان گفت: آموزش های مهارتی باعث ارتقای توانمندی و کاهش فقر در جامعه می شود .


به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان زنجان، سومین جلسه‌ی شورای مهارت استان به ریاست آبی پور، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری و با حضور محمدرضا انصاری، مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان زنجان و کلیه‌ی مدیران دستگاه‌های اجرایی عضو شورا، در در محل سالن جلسات امام (ع) استانداری، به‌‌صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد.


در این نشست؛ آبی پور، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری زنجان بر لزوم آموزش‌های مهارتی تاکید کرد و گفت: توجه به این امر مهم باعث ارتقای توانمندی جامعه و کاهش فقر در جامعه می‌شود.


در ادامه، محمدرضا انصاری، مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان زنجان، با اشاره به اینکه تدوین سند توسعه مهارت با رویکرد محلی و منطقه‌ای نقش مهمی در رونق اشتغال استان دارد گفت: شورای مهارت می‌تواند فرصت مناسبی برای گسترش آموزش‌های مهارتی در حوزه های مختلف و نقطه عطفی در آموزش‌های مهارتی باشد و از این پس آموزش‌های مهارتی در هر منطقه و هر شهرستان بر اساس نظر و رای شورای مهارت اجرایی خواهد شد.


وی با ارائه گزارشی از بازنگری کامل و تدوین سند مهارت و ارسال به کلیه دستگاه‌های اجرایی استان، که با رویکرد محلی و منطقه‌ای بر حسب ضرورت‌هایی که استان در خصوص بازار کار و نیازهای آن آموزش‌ها، برنامه‌ریزی شده و با مشارکت شرکای اجتماعی در بخش خصوصی و آموزش‌های رسمی و غیر رسمی بر مبنای تحلیل بازار مهارت مبتنی بر دینامیک کسب و کار اشتغال (طرح تکاپو)، برنامه توسعه اقتصادی، اشتغالزایی و طرح توسعه پایدار منظومه های روستایی و پیش بینی نیازهای بازار کار و صنعت تدوین شده است


انصاری توسعه کسب و کار و ایجاد فرصت های شغلی با تغییر مستمر تکنولوژی در سطح بازار کار، توسعه مشارکت ذینفعان و بخش خصوصی در ارایه آموزش‌های مهارتی و توسعه سیستم های دستیابی به اطلاعات بازار کار و ارایه آموزش های مهارتی مورد نیاز را از جمله ضرورت و اهمیت تدوین سند توسعه مهارت استان ذکرکرد.


 مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان زنجان افزود: احصای نیاز و تدوین نقشه راه توسعه آموزش‌های  مهارتی همگام با سیاست‌های توسعه اشتغال، آینده پژوهی آموزش‌های مهارتی در بخش آموزش‌های رسمی و غیر رسمی مهارتی و تعمیق و نهادینه کردن  فرهنگ مهارت‌آموزی، کار آفرینی و نوآوری در جامعه را از دیگر  ضروت  این سند  ذکر کرد.


وی اظهار داشت: در این سند تلاش می‌شود ایجاد فرصت‌های آموزشی برابر و افزایش دسترسی به آموزش‌های مهارتی برای تمامی جوامع هدف و تضمین کیفیت آموزش‌های مهارتی با استفاده از استانداردها و تجارب جهانی و تشکیل بانک اطلاعاتی جویندگان کار و نیروی کار ماهر و نیمه ماهر نیز توجه جدی شود.


انصاری ادامه داد: در این سند رسته های اولویت دار آموزش منطبق با طرح تکاپو، سند مهارت استان و برنامه‌های جدید ابلاغی سال  ۹۹ تا ۱۴۰۴ و اعتبار لازم برای راه ندازی یا تغییر کاربری کارگاه‌ها و برگزاری دوره‌های آموزشی مد نظر قرار گرفته است.


انصاری، ایجاد مرکز سنجش  صلاحیت حرفه‌ای با مشارکت بخش خصوصی، راه‌اندازی مرکز آموزش هتلدارای، گردشگری و صنایع دستی شهرستان سلطانیه را از جمله برنامه‌های سند برای الزامات تحقق اهداف و سیاست‌های سند اعلام کرد.


آبی پور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری بر لزوم آموزش‌های مهارتی تاکید کرد و گفت: توجه به این امر مهم باعث ارتقای توانمندی جامعه و کاهش فقر در جامعه می‌شود.


وی اظهار کرد: با اتخاذ رویکردها و تدابیر درست در زمینه آموزش‌های مهارتی می‌توان به کاهش فقر در جامعه کمک کرد.


  • گروه خبری :
  • کد خبر : 85907
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب