همت مضاعف ، کار مضاعف  "          عید رمضان آمد و ماه رمضان رفت      صد شکر که این آمد و صد حیف که آن رفت     " عید سعید فطر بر همگان مبارک باد "  
صفحه اصلي|پست الكترونيكي|تماس با ما|منشور اخلاقي سازمان|English

جستجوي پيشرفته جستجو در وب
? اخبار استانها

  چاپ        ارسال به دوست

استاندارچهارمحال و بختیاری :

اصلی ترین عامل توسعه ی جامعه، توسعه نیروی انسانی و ارتقاء سطح مهارت افراد در جامعه است

به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان چهارمحال و بختیاری، در هفتمین روز از دهه مبارک فجر ، با حضوراستاندار ، فرماندار جمعی از روسای ادارات و مسئولان استانی ، پروژه مرکز آموزش صنعت ساختمان و مهارت های پیشرفته افتتاح شد.

در این مراسم سعیدی مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان چهارمحال و بختیاری با تبریک فرا رسیدن دهه مبارک فجرو 22 بهمن روز پیروزی انقلاب و تسلیت ایام اربعین حسینی  ضمن ارائه عملکرد آموزشی اداره کل ، گزارشي از مراحل ساخت ، تجهيز و مشخصات پروژه مذکورارائه نمود.

وی درادامه به نقش آموزش هاي فني و حرفه اي در ايجاد مهارت ، فراهم نمودن زمينه اشتغال برای  افراد جویای کار و ارتقاء مهارت کارگران  واحد های صنعتی و خدماتی تاکید کرد و افزود :آموزش فنی و حرفه ای برای تمامی متقاضیان مهارت، برنامه ریزی جامعی انجام داده و از آن جمله به آموزش در قالب های آموزش مهارت های پیشرفته به دانشجویان و فارغ التحصیلان کارجو در مراکز جوار دانشگاهی ASD، آموزش در مراکز ثابت آموزشی واز طریق تیم های سیار آموزشی در دو بخش شهری و روستائی،آموزش درصنایع،زندان،پادگان،آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای،آموزش در بخش صنعت ساختمان به معماران و کارگران ساختمانی،آموزش و تربیت نیروی کار ماهر مورد نیاز بخش نفت ، گاز، پتروشیمی،برگزاری دوره 11ماهه کارورزی باهمکاری سازمان های  صنایع و معادن ، تعاون ،بازرگانی و مسکن و شهرسازی و آموزش 120 ساعته آمادگی شغلی به کارورزان و فارغ التحصیلان کارجو،برگزاری دوره های کارآفرینی KAB،آموزشE-LEARNING   اشاره نمود.

در ادامه صادقی استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر آموزش های فنی و حرفه ای به عنوان محور توسعه استان ، نیروی انسانی ماهر را اصلی ترین عامل رشد و تعالی کشور دانست.

وی ضمن بازدید از کارگاه های ، PLC، هیدرو لیک و پنوماتیک ،ARCHICAD، سایت های تجهیز شده و سالن آزمون ،کارگاه های کارآفرینی وسایر قسمت های این مرکز و ضمن تقدیر ازمسئولان فنی و حرفه ای کارگاه های تجهیز شده را در حد قابل قبول دانست و ضمن بیان بی نظیر بودن این تجهیزات در استان رویکرد جدید فنی و حرفه ای را نشان از همگامی آموزش های فنی و حرفه ای با نیاز روز بازار کاردانست.

وی در جمع کارکنان و کارآموزان با اشاره به لزوم مهارت آموزی افزود آموزشهای تئوری نشان داده که نمی تواند نقش چندانی دراشتغال به کار داشته باشد و این مهارت و فن انجام کار است که نیاز جامعه را برطرف می سازد.

وی افزود: سایر دستگاه ها نیز وظیفه خود را در قالب نیاز های روز  جامعه برنامه ریزی نموده و همگام با فنی و حرفه ای در راستای رفع معزل بیکاری گام بردارند.

 وی آموزش کارآفرینی در کنار سایر آموزش های سازمان را نشات گرفته از تفکر آموزش نیروی کاردان کارآفرین و جسور دانست.

 

 


13:16 - دوشنبه 19 بهمن 1388    /    شماره : 12917    /    تعداد نمایش : 263





معرفي سازمان|صفحه اصلي|پست الكترونيكي|تربيت مربي|منشور اخلاقي سازمان|English
بازديدکنندگان اين صفحه: 1279653 | بازديدکنندگان امروز: 6790 | کل بازديدکنندگان: 11287697 | بازديدکنندگان آنلاين: 8 | زمان بارگزاري صفحه: 0.7656 ثانيه